Cât ține acidul hialuronic în buze?

Cât ține acidul hialuronic în buze? Zâmbetul este cel mai bun indicator al fericirii, dar mulți pacienți sunt copleșiți de micile riduri care se formează în jurul gurii ori de complexe ce vizează aspectul fizic al buzelor. Acidul hialuronic este cea mai bună soluție pentru a ținti o serie de proceduri estetice, printre care și augmentarea buzelor.

cat timp ramane acidul hialuronic

Ce este acidul hialuronic?

Este o componentă produsă de corpul nostru, care servește ca suport pentru fibrele de colagen și elastină. Funcția sa principală este de a menține pielea fermă și hidratată, deoarece această substanță este capabilă să absoarbă până la 1000 de ori greutatea sa în apă. Cu toate acestea, în timp, își pierde treptat proprietățile, de obicei de la vârsta de 20 de ani. Acidul hialuronic corectează ridurile canalurilor nazogeniene, conturul buzelor, zona dintre nas și buza superioară, dar și ridurile apărute în zona gâtului. Acidul hialuronic are un rol esențial în obținerea hidratării pielii, dar, totodată, este substanța cea mai des utilizată în clinicile estetice, pentru diferite proceduri ce includ augmentarea buzelor, remodelare și rejuvenare facială.

Cât timp se menține acidul hialuronic?

Fiind o componentă resorbabilă de către corpul nostru, tratamentele cu acid hialuronic își pot păstra aspectul între 6 și 8, variind de la o persoană la alta. Tehnica procedurilor ce includ această substanță constă în injectarea acidului hialuronic în zonele ce au riduri identificate de către medicul specialist, dar și pentru mărirea buzelor. Într-o singură ședință, cu un tratament simplu, ne întinerim și îmbunătățim aspectul fizic dorit.

Clinica Afrodite – locul în care visele devin realitate

Efectul augmentării buzelor se va diminua după 6-8 luni, iar specialiștii recomandă pacienților să se programeze pentru o nouă intervenție la fiecare 6-10 luni de la realizarea primei proceduri. În cadrul clinicii Afrodite, avem, de asemenea, posibilitatea de beneficia de tratamente ce includ injectări cu acid hialuronic, însă nu doar la nivelul buzelor. Astfel, putem opta pentru proceduri de mărire a buzelor, pomeților, estomparea cearcănelor, umplerea ridurilor din zona gâtului, dar și diminuarea ridurilor nazogeniene.

Fiecare tip de intervenție se realizează de către specialiștii clinicii, pe care îi putem regăsi în locația din București, Brașov și în cea din Constanța. Cantitatea de acid hialuronic care se va injecta se va stabili împreună cu medicul, luându-se în considerare și dorințele pacienților. Profesioniștii clinicii Afrodite recomandă controale anuale celor care doresc un efect subtil de mărire a buzelor, dar întrucât fiecare pacient este diferit, medicii vor ține cont în special de nevoile individuale ale fiecăruia, totul pentru obținerea unor rezultate satisfăcătoare.

Ce face acidul hialuronic o dată injectat în buze?

Tratamentul cu acid hialuronic (vezi prețuri) nu numai că oferă volum senzual buzelor, ci și profilează zâmbetul și hidratează buzele, făcându-le să arate mult mai întinerite. În plus, ridurile de pe buza superioară și colțurile gurii sunt îndepărtate. Deoarece acidul hialuronic este o componentă care este reabsorbită de organism, efectele augmentării buzelor se vor estompa la intervale diferite, în funcție de fiecare pacient. Procedura este una minim-invazivă, durerea fiind îndepărtată cu ajutorul anesteziei locale.

În încheiere, trebuie menționat faptul că, atunci când un pacient are buze foarte subțiri, tratamentul poate fi împărțit în mai multe sesiuni, astfel încât umplerea cu hialuronic să fie progresivă.