472ec2_2c0389d0bbb8424f8d39bb7d61de4beb_mv2_d_3456_2304_s_2

TEMPLUL NOSTRU

Este templul frumoasei Afrodita, cunoscuta in mitologia greaca sub numele de zeita frumusetii, iubirii si pasiunii. Considerata idealul frumusetii feminine aceasta ii facea pe zei sa suspine dupa dragostea si atentia ei. Afrodita era considerata foarte puternica chiar si in fata entitatilor divine, nimeni nu i se putea impotrivi intrucat principalele arme de seductie erau frumusetea si eleganta pe care le afisau natural. Barbatii erau invaluiti in mrejele sale asa incat pana si Zeus a cazut prada iubirii de mai multe ori.
Afrodite este clinica unde frumusetea se intalneste cu stiinta pentru un look de invidiat. Starea emotionala care se produce in momentul in care ne uitam in oglinda si ne place ceea ce vedem este practic motorul increderii de sine si a reusitei in tot ceea ce facem.

Afrodite a fost conceputa tocmai pentru a veni in ajutorul tau cu o gama larga tratamente si proceduri estetice de inalta calitate efectuate de cei mai buni medici specialisti.

Profesionalismul si devotamentul sunt cuvintele potrivite pentru a caracteriza activitatea medicilor nostri specialisti chirurgi, dermatologi si a asistentelor noastre in spiritul binelui pentru a crea cea mai placuta versiune a ta din punct de vedere estetic.

Afrodite poate schimba vieti ….Cum? Simplu si sigur specialistii nostri in medicina estetica si antiaging alaturi de consultantii nostri in estetica va pot oferi cele mai bune solutii si tehnologii pentru mentinerea starii de tinerete si frumusete la cele mai inalte standarde.

DOCTORII NOȘTRI

Dr. Monica Vasile

Dr. Diana Dorus

Dr. Ionela Galuță

Dr. Alexandru Costeschi

Dr. Serban Dumitrache

Dr. Popescu Olga

Dr. Ugur Kayaci

Dr. Dragos Pencu

Dr. Ioana Barcari

Shalom Kadosh

472ec2_6ff3abf3a13246db99a549585c7915fd_mv2_d_3456_2304_s_2

AFRODITE