Despre noi

TEMPLUL NOSTRU

Este templul frumoasei Afrodita, cunoscuta in mitologia greaca sub numele de zeita frumusetii, iubirii si pasiunii. Considerata idealul frumusetii feminine aceasta ii facea pe zei sa suspine dupa dragostea si atentia ei. Afrodita era considerata foarte puternica chiar si in fata entitatilor divine, nimeni nu i se putea impotrivi intrucat principalele arme de seductie erau frumusetea si eleganta pe care le afisau natural. Barbatii erau invaluiti in mrejele sale asa incat pana si Zeus a cazut prada iubirii de mai multe ori.
Afrodite este clinica unde frumusetea se intalneste cu stiinta pentru un look de invidiat. Starea emotionala care se produce in momentul in care ne uitam in oglinda si ne place ceea ce vedem este practic motorul increderii de sine si a reusitei in tot ceea ce facem.

Afrodite a fost conceputa tocmai pentru a veni in ajutorul tau cu o gama larga tratamente si proceduri estetice de inalta calitate efectuate de cei mai buni medici specialisti.

Profesionalismul si devotamentul sunt cuvintele potrivite pentru a caracteriza activitatea medicilor nostri specialisti chirurgi, dermatologi si a asistentelor noastre in spiritul binelui pentru a crea cea mai placuta versiune a ta din punct de vedere estetic.

Afrodite poate schimba vieti ….Cum? Simplu si sigur specialistii nostri in medicina estetica si antiaging alaturi de consultantii nostri in estetica va pot oferi cele mai bune solutii si tehnologii pentru mentinerea starii de tinerete si frumusete la cele mai inalte standarde.

Despre noi

DOCTORII NOȘTRI

Dr. Simona Manea medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. ,,Fascinatia mea pentru medicina a inceput din copilarie. Aveam o colectie bogata de obiecte medicale care cuprindea seringile cu care mi se faceau injectii si sticlutele goale de medicamente ale bunicii. In vacanta de vara descoperisem niste carti de prim ajutor, tot la bunici, care ma duceau cu gandul la oameni raniti pe care urma sa-i ajut. Pasiunea pentru chirurgie a prins contur cu ocazia operatiei de apendicita suferita la varsta de 17 ani. Astfel am inceput sa ma pregatesc pentru Facultatea de Medicina.”

De la aspiratie, la practica si excelenta pentru a-si urma visul de a deveni chirurg plastician, dr. Simona Manea s-a inscris la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, pe care a absolvit-o in anul 2005. A efectuat 3 ani de rezidentiat in chirurgie generala si ulterior, a inceput rezidentiatul in chirurgie plastica. S-a pregatit pentru specialitate la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni Bucuresti, precum si la Spitalul de Chirurgie Plastica si Arsuri Bucuresti, unde s-a confruntat cu numeroase urgente si cazuri complexe, prin intermediul carora a dobandit o experienta bogata in tratamentul traumatismelor, arsurilor si in chirugia formatiunilor tumorale. Pe langa aceasta, dr. Simona Manea a participat la numeroase interventii de chirurgie estetica a sanilor, fetei si siluetei, alaturi de unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi esteticieni din Bucuresti.

Despre noi

AFRODITE

Despre noi