ABDOMINOPLASTIE TOTALA

Atentia barbatilor cu privire la aspectul fizic nu presupune atat de multe detalii de luat in calcul ca la femei, insa abdomenul este la fel de important si pentru noi.

Abdominoplastia este una dintre cele mai comune forme de operatii estetice de conturare a corpului. Operatia are ca scop indepartarea oricarui exces de grasime sau piele din zona stomacului si strangerea peretelui abdominal pentru a crea un abdomen tonifiat. Aceasta procedura este adesea luata in calcul de catre pacientii care au:

  • avut parte de o pierdere extrema in greutate
  • sunt nemultumiti de aspectul abdomenului lor
  • au cicatrici de la o interventie chirurgicala anterioara

Probabil ai auzit despre abdominoplastie, dar este posibil sa nu intelegi pe deplin despre ce este vorba. Dupa denumire, te poti puteti duce cu gandul la ceva ce te poate ajuta cu imbunatatirea aspectului abdomenului. Cu toate acestea, este mult mai mult decat o simpla operatie estetica. Pe langa faptul ca iti imbunatateste aspectul, o abdominoplastie are numeroase alte beneficii!

Pentru majoritatea barbatilor, motivul principal pentru care aleg sa se supuna unei proceduri de abdominoplastie este reprezentat de a avea un abdomen frumos.

Chirurgia de abdominoplastie schimba dramatic aspectul abdomenului tau, sculptandu-ti silueta corpului catre un aspect mai dorit. Dupa operatie, pacientii sunt incantati sa vada ca au un abdomen mai ferm, mai plat, care este mai proportional cu greutatea si silueta naturala a corpului.

Daca te lupti cu corpul tau dupa o pierdere substantiala in greutate, abdominoplastia ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a te simti increzator cand vine vorba de aspectul corpului tau.

De asemenea, alte beneficii pe care le-ai pute obtine dupa o astfel de interventie chirurgicala sunt imbunatatirea posturii, ameliorarea durerilor de spate si ameliorarea herniei.

DETALII COSTURI:

  • Abdominoplastie Mini – 2,490€
  • Abdominoplastie Totala – 3,390€
  • Abdominoplastie + Lipoaspiratie – 3,790€