Augmentare buze Constanța (Acid în buze)

Ce implică procedura de augmentare a buzelor cu acid hialuronic?

Mărirea buzelor cu acid hialuronic este o procedură estetică minim invazivă care folosește injecții cu acid hialuronic pentru a conferi buzelor volum, contur și hidratare. Acidul hialuronic este o substanță naturală prezentă în organism, care ajută la menținerea hidratării și elasticității pielii. Această metodă este foarte apreciată datorită rezultatelor rapide și naturale pe care le oferă, fără a necesita o intervenție chirurgicală.

Cum se desfășoară procedura de injectare cu acid hialuronic în buze?

Procedura de augmentare a buzelor cu acid hialuronic este rapidă și eficientă:

 1. Consultația inițială: Medicul discută cu pacientul despre dorințele și așteptările sale, evaluând forma și volumul actual al buzelor pentru a stabili un plan de tratament personalizat.
 2. Anestezia locală: Pentru a minimiza disconfortul, se aplică un anestezic local pe buze.
 3. Injectarea: Utilizând un ac fin, medicul injectează acidul hialuronic în puncte strategice ale buzelor, asigurând o distribuție uniformă pentru un rezultat natural și armonios.
 4. Modelarea: După injectare, medicul modelează manual buzele pentru a asigura o distribuție uniformă și a obține forma dorită.
 5. Evaluarea finală: Medicul verifică rezultatul final și oferă recomandări post-procedură pentru a asigura o recuperare corespunzătoare și rezultate optime.

Avantajele injectării buzelor cu acid hialuronic

Injectarea buzelor cu acid hialuronic oferă numeroase beneficii:

 • Volum: Acidul hialuronic adaugă volum buzelor, conferindu-le un aspect plin și senzual.
 • Contur: Procedura ajută la definirea conturului buzelor, corectând eventualele asimetrii și oferind un aspect echilibrat.
 • Hidratare: Acidul hialuronic atrage și reține apa, menținând buzele hidratate și sănătoase.
 • Rejuvenare: Injectarea reduce liniile fine și ridurile din jurul buzelor, oferind un aspect întinerit și revigorat.

Rezultatele vorbesc de la sine

Acidul hialuronic oferă rezultate vizibile imediat, volumizarea buzelor fiind evidentă chiar după câteva minute de la intervenție.

marire buze cu acid hialuronic la clinica afrodite

marire buze cu acid hialuronic la clinica afrodite

Augmentarea buzelor poate fi o soluție ideală pentru corectarea asimetriilor sau îmbunătățirea formei buzelor, adaptându-se perfect structurii feței pacientului.

marire buze cu acid hialuronic la clinica afrodite

Indicații înainte și după injectarea cu acid hialuronic

Deși procedura este minim invazivă, este important să urmezi câteva recomandări pentru a asigura cele mai bune rezultate și o recuperare rapidă.

Înainte de procedură:

 • Evită consumul de alcool și medicamente antiinflamatoare, precum aspirina sau ibuprofenul, anticoagulante, Vitamina C și E cu câteva zile înainte de injectare pentru a reduce riscul de vânătăi și umflături.
 • Informează medicul despre toate medicamentele și suplimentele pe care le iei, precum și despre orice alergii cunoscute.

După procedură:

 • Evită expunerea la soare și temperaturi extreme timp de 24-48 de ore pentru a preveni inflamația suplimentară.
 • Aplică comprese reci pe buze pentru a reduce umflăturile și disconfortul.
 • Evită să atingi, să masezi sau să aplici presiune asupra buzelor pentru a preveni deplasarea acidului hialuronic.
 • Urmează toate recomandările medicului pentru a asigura o recuperare rapidă și eficientă și pentru a obține cele mai bune rezultate.

Riscuri și efecte adverse

Deși considerată o procedură sigură, injectarea cu acid hialuronic poate avea anumite riscuri și efecte adverse:

 • Umflături: Buzele pot fi umflate în primele 24-48 de ore după injectare, însă acest efect este temporar.
 • Roșeață și vânătăi: Pot apărea la locul injectării și dispar de obicei în câteva zile.
 • Sensibilitate: Buzele pot fi sensibile la atingere pentru câteva zile după procedură.
 • Reacții alergice: În cazuri rare, pot apărea reacții alergice la acidul hialuronic, manifestate prin mâncărimi, erupții cutanate sau umflături severe. Este esențial să informezi medicul despre orice alergii cunoscute înainte de procedură.

Prețul pentru augmentarea buzelor

Costul pentru procedura de augmentare a buzelor variază în funcție de tipul de acid hialuronic folosit, cantitatea necesară și expertiza medicului specialist. Pentru o estimare exactă a costurilor și pentru a discuta opțiunile disponibile, te invităm să programezi o consultație la clinica noastră din Constanța, unde vei primi toate informațiile necesare și vei putea decide asupra celui mai potrivit plan de tratament pentru tine.

Iată o schemă de tarife pe care o aplicăm noi, la Afrodite Aesthetic Clinic.

Întrebări frecvente despre mărirea buzelor

1. Cât de sigură este procedura de mărire a buzelor cu acid hialuronic?

R: Procedura de mărire a buzelor cu acid hialuronic este considerată foarte sigură atunci când este efectuată de un medic specialist cu experiență. Acidul hialuronic este o substanță naturală, bine tolerată de organism, iar riscurile de complicații sunt minime.

2. Pot face această procedură dacă am alergii?

R: Este esențial să informezi medicul despre orice alergii cunoscute înainte de procedură. În cazuri rare, pot apărea reacții alergice la acidul hialuronic. Medicul va evalua riscurile și va decide dacă această procedură este potrivită pentru tine.

3. Ce trebuie să evit după procedura de mărire a buzelor?

R: După procedură, evită expunerea la soare și temperaturi extreme, consumul de alcool, fumatul și aplicarea de machiaj pe buze timp de 24-48 de ore. De asemenea, evită efortul fizic intens și masajul buzelor pentru a preveni deplasarea acidului hialuronic.

4. Pot reveni la muncă imediat după procedură?

R: Da, majoritatea pacienților pot reveni la activitățile zilnice imediat după procedură. Totuși, este recomandat să eviți activitățile care ar putea cauza transpirație excesivă sau expunerea la căldură intensă în primele 24 de ore după injectare.

5. Există restricții alimentare după injectarea cu acid hialuronic în buze?

R: În primele câteva ore după procedură, este recomandat să eviți consumul de alimente fierbinți sau condimentate, precum și băuturi calde, pentru a minimiza disconfortul și riscul de umflături suplimentare. Consumul de alimente și băuturi reci poate ajuta la reducerea umflăturilor.

De ce să alegi Afrodite Aesthetic Clinic?

Afrodite Aesthetic Clinic este în topul clinicilor din domeniul chirurgiei estetice înființate în România.

Ne menținem în top prin:

✔️ Profesionalism;

✔️ Training și pregătire medicală continue;

✔️ Echipamente de ultimă generație;

✔️ Tehnici de chirurgie estetică moderne;

✔️ Confidențialitate față de pacient;

✔️ Prețuri accesibile adaptate nevoilor fiecărui pacient!

Medicii noștri specialiști au o experiență cumulată de peste 10.000 de injectări, 1.200 de proceduri non-chirurgicale, peste 800 de intervenții estetice. 

Tratăm fiecare pacient cu respect și avem grijă ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor!

Pentru orice întrebare sau detalii privind procedura de augmentare a buzelor sau orice altă procedură efectuată în cadrul clinicii noastre, ne poți contacta la numărul 0722 104 075 sau la programări@afrodite.ro. Ne găsești și pe Facebook, Instagram sau TikTok.