AUGMENTARE BUZE

Buzele pline si sexy nu se vor demoda niciodata, iar tendinta de infrumusetare continua sa domine lumea. Marirea buzelor s-a imbunatatit considerabil in ultimii ani. Astazi, filler-urile dermice pe baza de acid hialuronic (HA) au devenit standardul de aur pentru crearea rapida a buzelor moi ca o perna. Nu este implicata nicio interventie chirurgicala sau perioada de recuperare, iar femeile adora rezultatele senzuale obtinute.

Perfectiunea filler-urilor de buze HA se rezuma la componentele sale de volum. Acidul hialuronic se gaseste in mod natural in organism, dar pe masura ce imbatranim incepe sa se diminueze semnificativ, provocand linii fine si riduri, piele lasata si mai subtire.

Ca umplutura dermica, este considerat excelent pentru atractia sa incredibila pentru apa si calitatile de umezire. Cand acidul hialuronic este injectat in buze, are ca rezultat o plenitudine neteda care este rezistenta la umflaturi.

De asemenea, rezultate sunt rapide. Daca esti dornica sa vezi cum ar arata buzele tale noi si voluptuoase, nu va trebui sa astepti mult. Rezultatele de lunga durata sunt pomenite de multe paciente. Fillerul pentru buze este temporar, dar poate ramane in buze pentru un numar mare de luni. Injectabilul este descompus treptat de catre organism si absorbit.

Femeile se bucura de marirea buzelor prin umpluturi dermice, cum ar fi serurile, pentru rezultatele lor imediate, aspectul natural si accesibilitate. Buzele mai pline si mai sexy adauga, de asemenea, mai multa simetrie trasaturilor fetei tale, iar pentru multi, acest tratament cosmetic rapid si simplu ofera, de asemenea, un spor de incredere in sine.

Pentru majoritatea femeilor, imbatranirea generala subtiaza adesea sau dezumfla buzele. Injectiile pot restabili volumul pierdut si pot adauga mai multa definitie liniei buzelor. Buzele voluptoase adauga, de asemenea, echilibru fetei tale.