AUGMENTARE FESIERA CU IMPLANT SILICONIC

Fesele sunt considerate un simbol al sexualitatii si ale feminitatii, motiv pentru care tot mai multe femei viseaza sa aiba un posterior proeminent, alturi de o silueta de invidiat si de sani mari. Chirurgia estetica face acest lucru posibil cu ajutorul implanturilor, atat la nivelul sanilor, cat si al posteriorului. Marirea posteriorului se poate face si cu implanturi de silicon. In plus, aduce un volum dorit al feselor.

In ce consta implantul de fese?

Implanturile de fese pot fi rotunde sau anatomice si se gasesc in diferite dimensiuni, la fel ca si in cazul implanturilor pentru sani. Aplicarea lor se poate realiza premuscular sau intramuscular. Se creeaza o cavitate in care se introduce implantul cu gel siliconic, implant care va mari volumul fesei, ii va da rotunjime si un aspect mai ridicat, de lifting.

Cat dureaza interventia?

Operatia se realizeaza sub anestezie generala si dureaza 1-2 ore. Cand se vad rezultatele? Rezultatele finale se vad in doar cateva saptamani, dupa ce dispar umflaturile.

In cat timp se face recuperarea?

In primele zile dupa operatie pacienta se va deplasa, insa limitat – recomand plimbarile scurte si dese. Activitatile fizice solicitante vor fi reluate dupa aproximativ sase saptamani de la operatie. Se recomanda renuntarea la fumat cu cateva saptamani inainte si dupa interventia chirurgicala. Se recomanda igiena locala.