AUGMENTARE POMETI

Nu te-ai nascut cu pometi proeminenti? Din fericire, exista o metoda care te poate ajuta, cu ajutorul medicilor din cadrul clinicii Afrodite, apeland la marirea pometilor.

Unii oameni sunt binecuvantati cu caracteristici atractive. Fetele lor sunt simetrice cu contururi dezirabile care provoaca invidie in jurul lor. Datorita medicinei moderne, acum poti beneficia si tu de aceste caracteristici.

O caracteristica care face fata cuiva simetrica si atractiva este legata de pometii proeminenti. Acestia ofera fetei tale un aspect atragator si o definire suplimentara a fetei.

Pometii puternici sunt ceva cu care te nasti, dar exista inca o veste buna pentru oamenii care nu au fost la fel de norocosi, si anume, chirurgia estetica, care iti ofera posibilitatea de a-ti imbunatati aspectul cu implanturi in obraji.

Aceste Implanturi adauga definire, volum si contur obrajilor tai, facandu-te sa arati mai tanara si mai atractiva. Aceasta imbunatatire estetica este ideala pentru persoanele ale caror fete si-au pierdut volumul din cauza varstei si a altor factori. Este potrivit si pentru persoanele care au pometi mici.

Au fost folosite in procedurile cosmetice inca din anii 1950. Sunt o modalitate eficienta de a-ti imbunatati aspectul. Aceste implanturi sunt realizate din materiale sintetice care pot fi flexibile sau rigide. Ele vin in toate formele si dimensiunile pentru a se potrivi nevoilor fiecarui pacient in parte.

Marirea pometilor cu implanturi iti poate imbunatati aspectul fetei. Aceste implanturi ajuta la restabilirea volumului sanatos si a plinatatii intregii tale fete, facandu-te sa arati cu cativa ani mai tanara.

De asemenea, marirea pometilor cu acid hialuronic ajuta la armonizarea fetei, echilibrand volumele diferitelor compartimente ale fetei.

Efectul obtinut este natural si contribuie la echilibrul fetei tale cautand mai ales un efect de „stralucire sanatoasa”. Unii oameni cauta sa obtina o proiectie proeminenta a obrazului.