BLEFAROPLASTIE TOTALA

Este normal ca odata cu varsta pleoapele sa inceapa sa-ti cada, dar unul dintre factorii principali este ereditatea. De asemenea, alti factori pot cauza aceasta pierdere a elasticitatii, cum ar fi fumatul si perioadele lungi de expunere la soare.

Anterior, cele mai multe dintre metodele folosite pentru a obtine intinerirea faciala au fost simple incercari esuate. Rezultatele obtinute nu au dat un aspect natural si nu au fost intotdeauna estetice.

Din fericire, chirurgia plastica si reconstructiva a facut un progres in urma cu cativa ani, obtinand rezultate care confera un aspect mai tineresc, atat pe fata, cat si in alte parti ale corpului in general.

Intr-adevar, multe proceduri iti pot ascunde, reduce sau elimina complet semnele vizibile ale imbatranirii, una dintre aceste proceduri fiind blefaroplastia. Aceasta interventie inovatoare iti permite sa-ti recapeti o fata mai putin marcata de trecerea anilor.

 

Ce este blefaroplastia?

 

Blefaroplastia este o procedura efectuata de un chirurg pentru a indeparta excesul de grasime si pielea acumulata in zona pleoapelor. Aceasta este una dintre cele mai recomandate solutii pentru persoanele a caror piele s-a lasat si a format umflaturi in jurul ochilor.

Un lucru important de luat in considerare inainte de a trece la blefaroplastie este ca nu este o procedura magica, asa ca trebuie sa ai rabdare in asteptarea rezultatelor finale. Pe langa faptul ca este o procedura estetica, blefaroplastia este si o interventie chirurgicala corectiva, efectuata si pentru largirea campului vizual in unele cazuri. Prin urmare, este o operatie recomandata persoanelor cu probleme de stima de sine, care sunt motivate de imbunatatirea aspectului fizic si pacientilor cu deficiente de vedere printre alte probleme asociate.

Blefaroplastia, numita si operatia pleoapelor, poate fi efectuata pe pleoapa superioara, pe pleoapa inferioara sau pe ambele in acelasi timp. Interventia chirurgicala a pleoapelor poate fi efectuata din mai multe motive, atat estetice, cat si functionale, si iti permite sa diminuezi liniile fine si ridurile, sa elimini pungile de sub ochi, sa-ti imbunatatesti campul vizual si sa-ti reimprospatezi fata.

 

DETALII COSTURI:

  • Blefaroplastie superioara – cu anestezie locala – 750€
  • Blefaroplastie inferioara – cu anestezie locala – 850€
  • Blefaroplastie superioara + inferioara – cu anestezie locala – 1,500€
  • Cantopexie – 790€