CORECTIE RIDURI CU BOTOX

Injectiile cu toxina botulinica, cunoscuta de toata lumea sub denumirea de “botox”, sunt cea mai cunoscuta metoda de tratare a ridurilor faciale si sunt foarte frecvente pe tot globul. Este o procedura sigura, incercata si testata, care iti poate reduce in mod eficient ridurile mimetice. Exista trei aspecte cheie de luat in considerare atunci cand vine vorba de tratamente cu toxina botulinica.

Materialele folosite sunt vaste si de o calitate variata. Drept urmare, vin si la o gama larga de preturi. Cand vine vorba de produse de calitate inferioara, cel mai bun scenariu este un efect slabit sau pe termen mai scurt. Cu toate acestea, pentru pacientii mai putin norocosi, acestia pot duce la reactii alergice si chiar la infectii.

Calificarile medicilor care furnizeaza tratamente sunt, de asemenea, extrem de importante. Multi pacienti se tem de „hipomimie”, de o infectie sau de agatatul permanent dupa injectiile cu botox.

Pentru a-ti putea garanta un tratament de succes, medicii trebuie sa aiba cunostinte solide de anatomie, trebuie sa fie capabili sa aplice antidoturi, sa aiba multi ani de experienta, sa posede pregatirea necesara si sa aiba un bun simt al esteticii, lucru pe care il poti regasi la medicii din cadrul clinicii Afrodite.

In acelasi timp, sterilitatea si igiena joaca un rol cheie in evitarea infectiilor care pot aparea in urma interventiilor cu injectiile cu toxina botulinica. Ca si in cazul administrarii medicamentelor, injectiile cu botox trebuie administrate in cele mai stricte conditii de igiena.

La Afrodite, accentul este pus intotdeauna pe siguranta ta. Te puteti bucura de cele mai inalte standarde de calitate, siguranta si sterilitate pentru fiecare tratament pe care medicii ti-l pot oferi. Materialele pe care acestia le folosesc indeplinesc cele mai stricte criterii de calitate.