CRIOLIPOLIZA

Este cea mai buna metoda noninvaziva pentru reducerea tesutului adipos in exces din anumite zone ale corpului, talie ,abdomen, coapse, brate, prin asocierea vacuum-ului cu tehnologia racirii controlate a tesutului gras pana la temperaturi de 0, -4, si -5 grade Celsius pentru o perioada scurta de timp. Aceasta procedura combinata cu Cavitatia fragmenteaza adipocitele si favorizeaza procesul de eliminare a acestora prin sistemul limfatic. Din acest motiv Crolipoliza este cea mai eficienta metoda de slabire localizata cu rezultate durabile.

Atat barbatii cat si femeile au dorinta de a avea un abdomen cat mai plat, fara tesut adipos si cat mai ferm. Pentru unii dintre noi sportul nu mai poate reduce substantial acel strat de tesut adipos. Solutia la aceasta problema este CRYOLIPO.

CRYO-LYPO este una dintre cele mai noi si mai eficiente metode pentru eliminarea stratului de tesut adipos din jurul coapselor, al taliei si de pe abdomen. CRYO-LYPO combina intr-un singur aparat 2 proceduri ce ajuta la DISTRUGEREA CELULELOR GRASE a tesutului adipos si eliminarea lor fiziologica prin sistemul limfatic CRYO-LYPO utilizează crioterapia si cavitatia cu multi frecventa CRYO-LYPO pentru SLABIREA LOCALIZATA

Tehnologia de îngheţare prin criolipoliză ajută la scaderea instantanee a temperaturii ţesutului adipos subcutanat la o temperatura de 6 până la -10 grade Celsius pentru o perioada scurta de timp iar celulele grase vor ingheta si apoi vor fi eliminate. Ultrasunetele sistemului de cavitatie cu multifrecventa descompun la rândul lor tesuturile grase transformandu-le in particule de dimensiuni mici care vor fi eliminate din corp prin drenajul fiziologic al sistemului limfatic.

Cryolipo (abdomen, coapse, brate, spate, flancuri) – poze cryolipo Sonda mare (abdomen, flancuri, spate, coapse intern / extern) 50 min / 250 Ron Sonda mica (brate, cospse, gambe) 50 Min / 150 Ron Cavitatie (abdomen, coapse, brate , spate, flancuri) 30 – 40 min / 90 Ron

Locație și detalii de contact

+ 0040752415876

info@afrodite.ro

Bulevardul Decebal 2, Bucharest, Romania