EPILARE DEFINITIVA CU LASER DIOD 808

Epilare definitivă în București -Află totul despre Epilarea definitivă cu laser diod 808

Epilarea cu laser este o procedură medicală care utilizează un fascicul de lumină concentrat (laser) pentru a îndepărta părul nedorit.

În timpul epilării, un laser emite o lumină care este absorbită de pigmentul (melanina) din păr. Energia luminoasă este transformată în căldură, care dăunează foliculilor de păr care produc firele. Această deteriorare inhibă sau întârzie creșterea viitoare a părului.

Epilarea cu laser întârzie în mod eficient creșterea părului pentru perioade lungi, însă de regulă sunt necesare mai multe tratamente de îndepărtare a părului și tratamente de întreținere. Epilarea cu laser este cea mai eficientă pentru persoanele care au pielea deschisă la culoare și părul închis la culoare, dar poate fi folosită cu succes pe toate tipurile de piele, inclusiv pe pielea bronzată.

Cum are loc procedura de epilare definitivă cu laser diod 808?

Pentru fiecare tratament vei purta ochelari speciali pentru a-ți proteja ochii de raza laser. Un asistent poate rade mai întâi părul, dacă este necesar. Medicul poate aplica un anestezic topic pe piele pentru a reduce orice disconfort care poate apărea în timpul tratamentului.

Medicul va plasa pe piele un instrument laser manual. În funcție de tipul de laser, un dispozitiv de răcire pe vârful instrumentului sau un gel rece poate fi utilizat pentru a proteja pielea și pentru a reduce riscul de efecte secundare.

Când medicul activează laserul, raza laser va trece prin pielea ta către foliculii de păr. Căldura intensă de la raza laser dăunează foliculilor de păr, ceea ce inhibă creșterea părului. Este posibil să simți un oarecare disconfort, cum ar fi o înțepătură caldă, și probabil vei simți o senzație de frig cauzată de gelul de răcire.

Tratarea unei zone mici, cum ar fi buza superioară, poate dura doar câteva minute. Tratarea unei zone mai mari, cum ar fi spatele sau picioarele, poate dura mai mult de o oră.

Beneficiile epilării definitive cu laser, recomandări și reacții adverse

Pentru rezultate de lungă durată, vor fi necesare mai multe tratamente și programări pentru întreținere. Discută cu medicul tău pentru a putea beneficia de avantajele epilării cu laser și pentru a putea prelungi rezultatele ședințelor. 

 

Beneficiile epilării definitive cu laser 

Epilarea cu laser poate oferi o gamă largă de beneficii:

 • Este o soluție pe termen lung

 • Întreținere redusă

 • Efecte secundare minime

 • Este un tratament rapid

 • Te ajută să scapi de firele de păr pe sub piele (încarnate)

 • Este mai puțin dureros decât alte opțiuni

 • Este un tratament precis

 • Promovează aspectul neted și uniform al pielii 

 • Este convenabil și accesibil

Costul inițial al îndepărtării părului cu laser poate părea descurajator, dar dacă iei în calcul toate vizitele la salon, aparatele de ras și timpul prețios, vei descoperi că tratamentele cu laser pot fi mai ieftine și mai convenabile.

Când și cui i se recomandă procedura de epilare definitivă cu laser diod 808

Cu laserul potrivit, toate tipurile de piele pot fi tratate. Cu cât pielea ta este mai deschisă, cu atât este mai sigură, deoarece laserul caută pigment întunecat. 

Înainte de a începe orice tratament, prima consultație va ajuta la identificarea oricăreia dintre următoarele contraindicații:

 • Bronz cu arsuri solare

 • Tratamente fotosensibilizante (roaccutan, cortizon, antibiotice etc.)

 • Herpes

 • Infecții sau boli ale pielii

 • Leziuni ale pielii

 • Tatuaje

 • Sarcina

 • Alăptarea

În cazul femeilor însărcinate, nivelul hormonilor poate face ca firele de păr să crească din nou. Odată ce hormonii revin la normal, după câteva tratamente cu laser, pielea va deveni din nou fină și fără fire de păr.

Care sunt riscurile procedurii de epilare definitivă cu laser diod 808?

Riscurile de reacții adverse variază în funcție de tipul de piele, culoarea părului, planul de tratament și respectarea îngrijirii pre- și post tratament. Cele mai frecvente efecte secundare ale epilării cu laser includ:

Iritații ale pielii. Disconfortul temporar, roșeața și umflarea sunt posibile după îndepărtarea 

părului cu laser. Orice semne și simptome dispar de obicei în câteva ore.

Modificări de pigment. Epilarea cu laser poate întuneca sau deschide pielea afectată. Aceste modificări pot fi temporare sau permanente. Iluminarea pielii îi afectează în primul rând pe cei care nu evită expunerea la soare înainte sau după tratament și pe cei care au pielea mai închisă la culoare.

Rareori, îndepărtarea părului cu laser poate provoca vezicule, formarea de cruste, cicatrici sau alte modificări ale texturii pielii.

Epilarea cu laser nu este recomandată pentru pleoape, sprâncene sau zonele din jur, din cauza posibilității de rănire gravă a ochilor.

Recomandări specifice procedurii de epilare definitivă cu laser diod 808

Epilarea definitivă cu laser diod 808 este o procedură care poate garanta rezultate de lungă durată, atunci când sunt respectate indicațiile și contraindicațiile de dinainte și de după procedură. 

Discută cu medicul tău despre orice nelămuriri ai și asigură-te că înțelegi întregul proces înainte de a te expune tratamentului. 

Recomandări înainte de procedură

Înainte de procedură, medicul îți va oferi instrucțiuni specifice pentru a te pregăti pentru îndepărtarea părului cu laser. Acestea pot include:

 • Rămâi departe de soare. Evită expunerea la soare înainte și după tratament. Ori de câte ori ieși, aplică o protecție solară cu spectru larg, SPF 50.

 • Evită bronzul sau substanțele autobronzante. Evită orice creme pentru piele care întunecă pielea, întrucât tratamentul este mai eficient pentru pielea deschisă la culoare.

 • Evită alte metode de îndepărtare a părului. Smulgerea, epilarea cu ceară și electroliza pot perturba foliculul de păr și trebuie evitate cu cel puțin patru săptămâni înainte de tratament.

 • Evită medicamentele care subțiază sângele. Întreabă medicul despre medicamentele, cum ar fi aspirina sau medicamentele antiinflamatoare, pe care trebuie să le eviți înainte de procedură.

În unele cazuri, trebuie să tunzi sau să razi părul din zona care urmează a fi tratată, pentru a eficientiza tratamentul și a asigura rezultate optime.

Recomandări după procedură

După tratament, poți aplica cremele prescrise sau comprese reci pentru a calma zona tratată. 

 • Evită expunerea la soare cel puțin pentru o lună după tratament și folosește protecție solară ori de câte ori ieși din casă. 

 • Nu te bronza. Acest lucru poate crește riscul de hipopigmentare (pete luminoase), precum și de arsuri.

 • Nu utiliza loțiuni de bronzare. Deși aparent inofensive, aceste produse pot fi iritante pentru pielea care tocmai a fost supusă terapiei cu laser. Este posibil să ai erupții cutanate, arsuri și umflături.

 • Nu aplica loțiuni cu arome sau parfumuri pe zona de tratament. Acestea pot provoca înroșirea sau decolorarea pielii și iritații.

 • Nu aplica deodorant dacă ai făcut tratamentul cu laser în zona subrațului. Aceste produse pot provoca iritații ale pielii.

 • Evită scruburile corporale cel puțin câteva zile, deoarece îți pot irita pielea.

Programează tratamentele recurente după cel puțin 4 până la 6 săptămâni. Este posibil să fie nevoie de mai multe tratamente distribuite în timp pentru a obține rezultatele dorite.

Epilare definitivă – Preț

Prețul pentru intervenția de epilare definitivă cu laser diod 808 variază în funcție de zona/zonele de tratament și, desigur, de medicul specialist și tehnicile sale. 

Iată o schemă de tarife pe care o aplicăm noi, la Afrodite Aesthetic Clinic.

DETALII COSTURI:

 • Gambe – 1 sesiune 150 / 4 sesiuni 480 / 6 sesiuni 630

 • Coapse – 1 sesiune 200 / 4 sesiuni 640 / 6 sesiuni 840

 • Brațe – 1 sesiune 150 / 4 sesiuni 480 / 6 sesiuni 630

 • Inghinal – 1 sesiune 120 / 4 sesiuni 384 / 6 sesiuni 684

 • Inghinal total – 1 sesiune 150 / 4 sesiuni 480 / 6 sesiuni 630

 • Axile – 1 sesiune 100 / 4 sesiuni 320 / 6 sesiuni 420

 • Față – 1 sesiune 150/ 4 sesiuni 480 / 6 sesiuni 630

 • Spate bărbați – 1 sesiune 250 / 4 sesiuni 800

De ce să alegi Afrodite Aesthetic Clinic?

Afrodite Aesthetic Clinic este în topul clinicilor din domeniul chirurgiei estetice înființate în România.

Ne menținem în top prin:

✔️ Profesionalism;

✔️ Training și pregătire medicală continue;

✔️ Echipamente de ultimă generație;

✔️ Tehnici de chirurgie estetică moderne;

✔️ Confidențialitate față de pacient;

✔️ Prețuri accesibile adaptate nevoilor fiecărui pacient!

Medicii noștri specialiști au o experiență cumulată de peste 10.000 de injectări, 1.200 de proceduri non-chirurgicale, peste 800 de intervenții estetice. 

Tratăm fiecare pacient cu respect și avem grijă ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor!

Pentru orice întrebare sau detalii privind procedura de augmentare a buzelor sau orice altă procedură efectuată în cadrul clinicii noastre, ne poți contacta la numărul 0722 104 075 sau la programări@afrodite.ro. Ne găsești și pe Facebook, Instagram sau TikTok.