HIGH INTENSITY FOCUSED ULTRASOUND (HIFU)

High Intensity Focused Ultrasound este cel mai nou tratament anti-aging care realizeaza Lifting Facial pe toata zona fetei, gat si decolteu. HIFU este cea mai buna alternativa la operatiile estetice de lifting cu rezultate spectaculoase care dureaza in timp. Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvente inalte care sunt focusate adanc in tesutul subcutanat ajungand pana la SMAS si care creaza puncte de coagulare la distante egale iar in aceste puncte fibrelede elastina se contracta iar colagenul natural este stimulat sa se produca in cantitati mari. Rejuvenarea incepe imediat dupa sedinta de terapie si continua si in saptamanile de dupa tratament iar efectul unui tratament poate dura un an de zile. Tratamentul poate fi folosit pe orice tip de piele si este efectuat sub indrumarea medicului.

HIFU este cel mai nou aparat care realizeaza lifting facial nechirurgical cu rezultate spectculoase si studii clinice realizare de medici chirurgi plasticieni din SUA dar si din alte colturi ale luimii. Aceasta tehnologie reprezinta o alternativa sigura si nedureroasa la operatia de lifting facial, fara anestezie, dureri sau alte complicatii. HIFU este cea mai eficienta si evidenta metoda de stimulare a productiei de colagen natural cu efecte benefice asupra pielii la nivelul fetei, gatului si a decolteului cu rezultate remarcabile si durabile in timp.

HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) este un tratament noninvaziv, fara efecte secundare care utilizeaza undele ultrasunete focusate de intensitate mare si trateaza pielea si straturile profunde prin LIFTING, REDUCEREA RIDURILOR, FERMITATE, TONIFIERE a zonelor PERIOCULARE, FRUNTE, POMETI, NASOLABIALE, BARBIE, GAT si DECOLTEU.

HIFU trateaza urmatoarele deficiente
1. Pielea degradata din jurul ochilor Ridurile perioculare
2. Ridurile din zona fruntii
3. Ridurile din zona nasolabiala
4. Ridurile de la nivelul comisurilor bucale
5. Laxitatea si lipsa de fermitate de la nivelul pometilor, barbiei, gatului si decolteului

Tehnologia HIFU realizeaza cu ajutorul ultrasunetelor focusate de mare intensitate o stimulare a straturilor profunde ale pielii, producerea si cresterea cantitatii de colagen natural prin caldura degajata la nivelul acestor structuri celulare.

Ca urmare apare un efect de LIFTING natural cu performante superioare liftingului chirurgical si mentinerea acestui efect un timp indelungat. Rezultatele sunt rapide si vizibile de la prima sedinta de tratament.

» INFUZIE DE TINERETE
» FERMI

Locație și detalii de contact

+ 0040752415876

info@afrodite.ro

Bulevardul Decebal 2, Bucharest, Romania