LABIOPLASTIE

Procedura de labioplastie este o interventie chirurgicala simpla care se efectueaza pentru a-ti putea imbunatati forma si dimensiunea labiilor.

Labiile sunt buzele mai mici, interioare ale organelor genitale. Unele femei se nasc cu labii de dimensiuni neregulate sau mari mari. Alteori, labiile se lungesc cu timpul si se pot lasa sau pot crea iritatii si disconfort.

In acest moment, multe femei sunt nelinistite cand vine vorba sa vorbeasca cu medicul lor despre preocuparile lor, dar, printr-o conversatie discreta, multe constata ca increderea lor se schimba in bine odata cu procedura de labioplastie.

Ce se face in timpul operatiei de labioplastie?

Scopul labioplastiei este acela de a-ti reduce dimensiunea tesuturilor labiale. Acest lucru se face rapid si usor sub anestezie locala sau generala pentru a asigura confortul optim al pacientului. Excesul de piele este taiat delicat, iar tesutul ramas este remodelat pentru o simetrie imbunatatita si un aspect mai atragator. Tesuturile ramase sunt fixate cu cusaturi ce se dizolva singure ulterior, iar in mai putin de o ora, procedura va fi finalizata.

Ulterior, pacientilor li se ofera instructiuni de ingrijire ulterioara de urmat pentru a asigura o recuperare sigura si fara probleme. Activitatea sexuala poate fi reluata dupa aproximativ patru pana la sase saptamani.

Care sunt unele dintre avantajele efectuarii unei labioplastie?

Exista mai multe beneficii ale labioplastiei care te pot determina sa te interesezi mai mult despre aceasta. Mai jos sunt doar cateva dintre motivele pentru care o femeie ar putea lua in considerare acest tratament. Labioplastia:

  • Imbunatateste aspectul general al zonei vaginale
  • Reduce disconfortul cauzat de tesuturile labiale mai mari
  • Reduce iritatia cauzata de labiile neregulate
  • Reduce jena sau constiinta de sine in situatii intime
  • Creste increderea unei femei cand vine vorba de aspectul vaginului ei