LIFTING BRAZILIAN CU FIRE DE SUSPENSIE

Lifting brazilian cu fire de suspensie – procedură, beneficii, reacții adverse și contraindicații

Liftingul brazilian cu fire de suspensie pentru fese (Butt Thread Lift) este o procedură care folosește suturi sau fire speciale resorbabile pentru a ridica fesele și a da un contur mai înalt, mai rotund, mai tânăr și mai plin de formă feselor pacienților. Noile fire și tehnicile de lifting brazilian pentru fese oferă rezultate confortabile și de lungă durată. 

 

Pentru augmentarea fesieră, poți apela atât la procedura de lifting brazilian cu fire de suspensie, cât și la augmentare fesieră cu grăsime proprie sau cu implanturi de silicon.

 

Discută cu medicul chirurg care sunt opțiunile potrivite pentru tine, pentru a lua o decizie bine informată. 

Cum are loc procedura de lifting brazilian cu fire de suspensie?

Procedura începe cu marcarea zonelor în care vor fi introduse firele pentru poziționarea corectă a acestora. Acesta este un pas important și este esențial pentru rezultate optime.

 

În continuare, sunt făcute fotografii și s-ar putea să ți se administreze un sedativ ușor sau un medicament pentru durere. 

 

Fesele și zona inferioară a spatelui sunt pregătite și drapate steril. Injectăm un anestezic local în zona de deasupra pliului dintre fese și locul de ieșire al fiecărui fir. Se face o mică incizie chiar deasupra pliului dintre fese. Această incizie are aproximativ 1,5 cm lungime. Un distribuitor special este plasat pentru a deschide incizia și a permite accesul ușor.

 

Firele sunt plasate de-a lungul liniilor de marcare și vor trece prin zona de grăsime dintre mușchi și piele. Această zonă are puține fibre nervoase, așa că nu vei simți mare lucru. 

 

Odată ce fiecare fir este plasat, fesele sunt netezite pentru a asigura o bună plasare și pentru a evita gropițele. După plasare, fiecare fir este etichetat astfel încât să poată fi asociat cu același fir pe cealaltă parte. În cele din urmă, incizia este închisă folosind suturi și bandaje.

Beneficiile liftingului brazilian cu fire de suspensie, recomandări și reacții adverse

Liftingul brazilian cu fire de suspensie presupune numeroase beneficii care țin de aspectul estetic al feselor pacientului. 

 

Este totuși indicat să discuți cu un medic chirurg pentru a-ți răspunde la orice întrebare referitoare la riscurile, avantajele și dezavantajele unei astfel de proceduri pentru a lua o decizie bine informată.

 

Beneficiile liftingului brazilian cu fire de suspensie

Firele de suspensie nu numai că pot ridica fesele, oferind un aspect mai voluminos și mai fin, însă ele pot fi folosite în diagonală sau orizontală pentru a aborda ceea ce se numește zona ruloului de banane, de sub fund. 

 

Sunt de remarcat și îmbunătățirile la nivelul texturii pielii. Efectele de stimulare a colagenului ale firelor fac ca pielea să pară în general mai netedă și plină, ajutând chiar la îmbunătățirea aspectului vergeturilor și al celulitei. 

 

Tonul pielii va arăta mai bine, de asemenea. Pe măsură ce firele se descompun, organismul produce în mod natural oxid nitric, un dilatator al vaselor de sânge. Acest lucru se traduce prin creșterea fluxului sanguin, rezultând o piele mai sănătoasă și mai strălucitoare.

 

Când și cui i se recomandă procedura de lifting brazilian cu fire de suspensie

Nu toată lumea poate fi un candidat potrivit pentru o astfel de procedură. Liftingul brazilian presupune o modificare, o terapie adjuvantă, nu o soluție unică. Nu înlocuiește un tonus muscular bun sau efectele pe care le poți obține de la grefarea cu grăsime proprie sau implanturi. 

 

Candidații potriviți pentru liftingul cu fire de suspensie sunt persoane cu următoarele caracteristici:

 

  • Își doresc o formă mai bine conturată a feselor

  • Își doresc mai mult volum (poate fi recomandat împreună cu transferul de grăsime)

  • Au avut ptoză fesară sau cădere și își doresc să-și îmbunătățească ptoza

  • Au avut alte proceduri cosmetice și vor să vadă îmbunătățiri suplimentare în regiunea feselor

  • Nu au afecțiuni medicale cronice necontrolate, cum ar fi diabetul sau hipertensiunea arterială. 

  • Se află în limita a 20% din greutatea corporală ideală

 

Asigură-te că iei în considerare întreaga formă sau aspectul dorit și amintește-ți că pot fi necesare și alte proceduri efectuate în tandem pentru a îmbunătăți rezultatele.

 

Care sunt riscurile procedurii de lifting brazilian cu fire de suspensie?

Efectele secundare standard includ umflarea zonei și durere minoră, precum și o senzație de strângere a pielii.

 

Firele în sine sunt extrem de sigure, dar un furnizor fără experiență poate ajunge să plaseze firele incorect, rezultând contururi ciudate și un fund cu aspect general ciudat. De aceea, trebuie să te asiguri că medicul tău este un profesionist cu experiență care îți poate garanta rezultatele dorite.

 

O complicație potențială mai gravă este perforarea arterelor din zonă. Firele nu sunt plasate suficient de adânc pentru ca acesta să fie un risc comun, însă astfel de complicații pot apărea uneori.

Contraindicații specifice procedurii de lifting brazilian cu fire de suspensie

Pentru a-ți garanta rezultate optime și a minimiza riscurile asociate procedurii de lifting brazilian cu fire de suspensie, îți recomandăm să respecți indicațiile medicilor înainte și după intervenția chirurgicală, cât și contraindicațiile și îngrijirea postoperatorie.

 

Contraindicații înainte de procedură

În pregătirea pentru un lifting brazilian cu fire de suspensie, ți se poate cere să:

 

  • Obții teste de laborator sau o evaluare medicală

  • Iei anumite medicamente sau să-ți ajustezi tratamentele curente

  • Renunți la fumat

  • Eviți să iei aspirină, medicamente antiinflamatoare și suplimente pe bază de plante, deoarece acestea pot crește sângerarea și vânătăile

 

Asigură-te că un prieten sau un membru al familiei te poate conduce la și de la operație și poate sta cu tine în prima noapte după operație.

 

Contraindicații după procedură

Când anestezia dispare, este posibil să simți ceva durere, care va începe sa dispară după câteva zile. Chirurgul îți va prescrie medicamente pentru durere.

 

Vei observa, de asemenea, ceva roșeață și umflare după operație. În unele cazuri, umflarea va dura săptămâni sau chiar luni. Inciziile vor fi inițial roșii sau roz și vor rămâne astfel luni de zile după operație, până vor începe să se vindece.

 

Va trebui să porți haine speciale de compresie pentru a-ți menține zona feselor comprimată. Chirurgul îți va indica pentru cât timp să le porți, de obicei timp de câteva săptămâni, în general până la 6-8 săptămâni.

 

În prima zi după operație, va trebui să rămâi în pat cu îmbrăcămintea de compresie și să-ți miști periodic mâinile și picioarele pentru a menține o circulație bună. Ar trebui să te poți ridica și să mergi după a doua zi postoperatorie pentru a ajuta la prevenirea cheagurilor de sânge.

 

Întreabă chirurgul cum să stai așezat și în ce poziție să dormi, inclusiv despre utilizarea pernelor, pentru a minimiza tensiunea de pe incizii, pentru a reduce durerea și pentru a facilita o cicatrice mai fină. 

 

Trebuie să eviți presiunea directă pe fese timp de cel puțin opt săptămâni, așa că trebuie să stai pe o pernă în aceasta perioadă.

 

Asigură-te că primești ajutor în perioada de recuperare, întrucât în primele 1-2 săptămâni va trebui să eviți orice fel de activitate obositoare, inclusiv ridicarea frecventă din pat. 

 

Efectul de lifting este imediat și durează între șase și nouă luni. Efectul de stimulare a colagenului începe după aproximativ o lună, dar poate dura până la un an și jumătate.

Costurile intervenției

Prețul pentru intervenția de lifting brazilian cu fire de suspensie variază în funcție de numărul de fire folosit, de procedurile implicate și, desigur, de medicul specialist și tehnicile sale. 

 

Iată o schemă de tarife pe care o aplicăm noi, la Afrodite Aesthetic Clinic.

De ce să alegi Afrodite Aesthetic Clinic?

Afrodite Aesthetic Clinic este în topul clinicilor din domeniul chirurgiei estetice înființate în România.

 

Ne menținem în top prin:

 

✔️ Profesionalism;

✔️ Training și pregătire medicală continue;

✔️ Echipamente de ultimă generație;

✔️ Tehnici de chirurgie estetică moderne;

✔️ Confidențialitate față de pacient;

✔️ Prețuri accesibile adaptate nevoilor fiecărui pacient!

 

Medicii noștri specialiști au o experiență cumulată de peste 10.000 de injectări, 1.200 de proceduri non-chirurgicale, peste 800 de intervenții estetice. 

 

Tratăm fiecare pacient cu respect și avem grijă ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor!

Pentru orice întrebare sau detalii privind procedura de augmentare a buzelor sau orice altă procedură efectuată în cadrul clinicii noastre, ne poți contacta la numărul 0722 104 075 sau la programări@afrodite.ro. Ne găsești și pe Facebook, Instagram sau TikTok.