LIFTING BRAZILIAN CU FIRE DE SUSPENSIE

Medicina estetica ofera in permanenta solutii de reintinerire prin inovatii care reprezinta alternative simple atunci cand doresti o ridicare a feselor fara sa apelezi la bisturiu. Este o procedura non-chirurgicala si minim-invaziva care foloseste fire de suspensie, resorbabile sau permanente, pentru a crea efect de mini-lifting brazilian al feselor.

Cate tipuri de fire sunt?

Firele PDO: sunt facute din polydyoxanone, folosit in chirurgia generala chiar si in proceduri cardiovasculare. Materialul este biodegradabil si resorbabil natural de corp intr-o perioada de 6-8 luni, iar efectul firelor este sustinut in jur de 1 an. Firele LPA: facute din acidul polylactyc, un polimer derivat din acid lactic, folosit si in chirurgia cardiaca (stenturi) sau ortopedica. Se resorb dupa 12 luni si efectul tratamentului este peste 18 luni. Cat dureaza procedura? Sub anestezie locala, fara durere, fara cicatrici si in aproximativ 40-50 de minute, in functie de numarul de fire si de zonele lucrate (uneori in aceeasi sedinta). Cui ii este indicat tratamentul? Piele lipsita de fermitate detensionata la nivelul feselor, dar si in alte parti ale corpului, unde pielea este lasata moderat. In privinta factorilor care pot influenta rezultatele, acestia pot fi: varsta, stilul de viata (fumat, expunere la soare) si calitatea pielii.

De cate fire avem nevoie?

In functie de rezultatul dorit se recomanda folosirea unui anumit numar de fire. Nu este recomandat liftingul cu fire in urmatoare cazuri: In timpul sarcinii si in perioada de alaptare; Daca pielea este lasata dupa o interventie chirurgicala; Dupa administrarea de medicamente anticoagulante; Daca zona de tratat prezinta infectii ale pielii; Daca prezinti boli autoimune si alergii la fire; Daca zona de tratat a fost injectata anterior de un produs non-absorbabil (pentru a se preveni aparitia granuloamelor); Daca pielea este foarte subtire (firele pot fi vizibile sau tangibile).

Cat costa procedura?

Pretul tratamentului variaza in functie de numarul de fire folosite si de tipul acestora, si va fi stabilit la consultatie. Tratamentul este temporar si trebuie reinnoit pentru mentinerea rezultatelor la aproximativ un an.