LIFTING CU FIRE RESORBABILE (PDO)

De-a lungul istoriei, oamenii au cautat tratamente cosmetice pentru a trata pielea lasata si ridurile. Semnele revelatoare ale imbatranirii pot fi o sura mare a lipsei de incredere pentru multe dintre femei, facandu-le sa se simta jenate ori de cate ori se privesc in oglinda. De-a lungul anilor, au fost dezvoltate diferite tratamente pentru a ajuta la abordarea acestor probleme, printre care si liftingul cu fire.

Tratamentul cu liftingul cu fire a fost promovat ca o alternativa la procedurile chirurgicale de lifting facial, oferind rezultate similare, fara a fi invaziv.

Ce este liftingul cu fire?

Liftingul cu fire este o procedura cosmetica care plaseaza fire dizolvabile sub piele. Firele sunt folosite eficient pentru a ajuta la ridicarea zonelor libere ale pielii, intinzandu-le. Acest lucru iti creeaza un aspect mai tanar, fara a fi nevoie sa indepartezi chirurgical orice zona de piele lasata.

In timp, firele se dizolva, dar declanseaza si mecanismul natural de aparare al pielii. Celulele pielii cred ca corpul tau este atacat, asa ca se inunda spre zonele de tratament, declansand productia de colagen. Acest lucru este esential pentru anti-imbatranire, deoarece colagenul ajuta pielea sa creasca si sa imbunatateasca elasticitatea. Rezultatul pe care il vei obtine in urma liftingului cu fire este o piele cu aspect mult mai tanar, fara interventii chirurgicale extinse.

Dupa ce vei apela la acest tip de tratament, vei observa imediat imbunatatiri. Firele iti vor ridica in mod activ pielea, scazand aspectul ridurilor si liniilor fine. Pe masura ce se dizolva (ceea ce poate dura pana la 6 luni), vei continua sa observi imbunatatiri datorita productiei de colagen. Vei beneficia de o piele cu aspect mai tanar, care va arata si se va simti mult mai proaspata.

In plus, liftingul cu fire nu necesita mult timp de recuperare dupa tratament. Ai restrictii minime, ceea ce inseamna ca poti reveni la activitatile zilnice aproape instantaneu. Singurele lucruri de evitat sunt perioadele de exercitii fizice intense.