LIFTING FACIAL TOTAL

Tipul de lifting facial care le vine in minte majoritatii oamenilor atunci cand iau in considerare imbunatatirea aspectului fetei prin interventie chirurgicala este liftingul facial traditional, care implica o incizie de-a lungul liniei parului si in spatele urechilor. Acest tip de lifting facial permite indepartarea grasimii prin liposuctie si adaugarea de injectabile sau implanturi faciale in acelasi timp.

O alta optiune de lifting facial pentru fata ta va fi un mini lifting facial sau un lifting facial cu incizie limitata. Este inca un lifting chirurgical, dar inciziile sunt mult mai mici. Este o alegere buna daca ridurile sau pielea lasata nu sunt severe, deoarece un lifting facial traditional ofera cele mai bune rezultate daca este de munca pentru a obtine rezultatul dorit. Unul dintre beneficiile unui mini lifting facial este ca dureaza doar 3-5 zile pentru a te recupera complet. 

Insa oamenii nu te-ar crede daca le-ai spune ca exista o solutie nechirurgicala pentru lifting-ul facial. Cu toate acestea, liftingul facial non-chirurgical este foarte real si extrem de popular, datorita progreselor constante in medicina, tehnologie si stiinta. In zilele noastre, iti poti intari pielea, fara a fi nevoie sa mai apelezi la bisturiu.

Pe masura ce imbatranim, pielea fetei noastre incepe sa se lase. Uneori, aceste schimbari te pot face sa te simti ca si cum ai parea cu ani sau decenii mai batrana decat esti de fapt. Una dintre cele mai frecvente plangeri pe care le fac pacientii cu privire la fata lor imbatranita este ca pielea de pe gatul lor este lasata. Medicii din cadrul Afrodite iti vor asculta dorintele, lucrand neobosit inainte si in timpul procedurii pentru a te face sa arati ca o versiune mai buna a ta. 

Pentru unii pacienti, trasaturile faciale cele mai putin dorite pe care le au sunt falcile atarnate de linia maxilarului. Acestea pot fi indepartate definitiv cu un lifting facial, oferindu-ti o linie mai stransa a maxilarului si un aspect mai subtire de care vei fi mandra. 

Ridurile si liniile adanci ii te pot face sa nu-ti doresti sa te mai uiti in oglinda. Imbatranirea poate duce la pierderea volumului si a structurii tesuturilor, lasand o fata si un gat care par „cazute” si „uzate”. Insa, medicii din cadrul Afrodite pot restabili structurile tesuturilor profunde la pozitia lor corecta si pot umple orice pierdere de volum care se regaseste pe fata imbatranita.