Lifting Mamar Brașov

RIDICARE SANI

Lifting Mamar în Brașov – Informații esențiale despre ridicarea sânilor

Ce trebuie să știi despre procedura de lifting mamar

Liftingul mamar, cunoscut și sub numele de mastopexie, este o intervenție chirurgicală destinată să îmbunătățească forma și poziția sânilor. În timpul acestei intervenții, chirurgul elimină excesul de piele și ajustează țesutul mamar pentru a ridica și remodela sânii.

Deși liftingul mamar nu modifică dimensiunea sânilor, procedura poate fi combinată cu o augmentare sau micșorare pentru a obține rezultatele dorite.

Cum se desfășoară procedura de lifting mamar ?

Liftingul mamar se efectuează, în general, sub anestezie generală, ceea ce înseamnă că vei fi adormită pe durata operației.

Procedura durează de obicei între 2 și 3 ore, în funcție de complexitatea cazului. Tehnicile variază, dar cea mai comună implică o incizie în jurul areolei și una verticală de la areolă până la pliul sânului (cicatrice în formă de acadea).

Inciziile permit eliminarea excesului de piele și repoziționarea mamelonului și a areolei într-o poziție mai înaltă. Pielea din jurul areolei este ajustată pentru a crea un aspect ferm și conturat al sânilor. În anumite cazuri, țesutul mamar poate fi rearanjat pentru a îmbunătăți proiecția sânului.

Dacă se folosesc implanturi, acestea vor fi plasate sub țesutul mamar sau sub mușchiul pectoral, în timpul aceleași proceduri de ridicare a sânilor.

Beneficiile Liftingului Mamar, Recomandări și Contraindicații

Este esențial să discuți cu medicul tău despre așteptările și preocupările tale. Fiecare pacientă are o percepție unică asupra dimensiunii și formei ideale ale sânilor. Medicul va examina și măsura sânii, explicând variabilele care pot influența procedura, precum vârsta, dimensiunea și forma sânilor, precum și starea pielii. Acești factori vor determina dacă un implant este necesar.

Beneficiile liftingului mamar 

Ridicarea sânilor oferă numeroase beneficii, inclusiv:

  • Rezultate de lungă durată.
  • Îmbunătățirea formei, proiecției și simetriei sânilor.
  • Un aspect mai tânăr.
  • Creșterea încrederii în sine.
  • Cicatrici minime.

Vei observa o schimbare imediată în aspectul sânilor tăi, iar forma lor se va stabiliza în câteva luni. Deși rezultatele liftingului mamar nu sunt permanente, menținerea unei greutăți stabile și sănătoase poate prelungi efectele procedurii.

Când și cui i se recomandă procedura de lifting mamar

Cele mai bune candidate pentru mastopexie sunt femeile sănătoase, stabile emoțional și cu așteptări realiste. Femeile cu sânii mici și lăsați obțin, de obicei, cele mai bune rezultate. Dacă ai sânii mari, poate fi necesară și o micșorare a acestora pentru a obține rezultate durabile.

Dacă intenționezi să ai copii, ar putea fi mai bine să amâni operația, deoarece sarcina poate întinde din nou pielea sânilor, afectând rezultatele procedurii. De regulă, mastopexia nu interferează cu alăptarea.

Riscurile procedurii de lifting mamar

Liftingul mamar este, în general, sigur, dar ca orice intervenție chirurgicală, poate implica riscuri. Complicațiile posibile includ sângerări, infecții și reacții la anestezie. Riscurile pot fi minimizate urmând instrucțiunile medicului înainte și după operație.

Cicatricile sunt inevitabile, dar chirurgul va face tot posibilul pentru a le face cât mai discrete. Acestea sunt, în general, ascunse de sutien sau costumul de baie.

Recomandări pentru Liftingul Mamar

În funcție de vârsta și istoricul familial,  medicul poate solicita să faci o mamografie înainte de operație. Vei primi, de asemenea, instrucțiuni specifice despre cum să te pregătești pentru intervenția chirurgicală, inclusiv contraindicații specifice. 

Pentru rezultate cât mai bune și de lungă durată, ai grijă să respecți indicațiile și contraindicațiile medicului.

Recomandări înainte de procedură

Înainte de liftingul mamar, este posibil să trebuiască să:

  • Programezi o mamografie pentru a avea o bază de referință.
  • Renunți la fumat cu cel puțin două săptămâni înainte și după operație.
  • Eviți aspirina, antiinflamatoarele și suplimentele pe bază de plante care pot crește riscul de sângerare.
  • Menții o greutate sănătoasă, deoarece fluctuațiile în greutate pot afecta rezultatele.

Recomandări după procedură

După operație, vei purta un bandaj elastic sau un sutien chirurgical peste pansamentele de tifon. Sânii vor avea vânătăi și vor fi umflați pentru câteva zile. Disconfortul poate fi ameliorat cu medicamentele prescrise.

În câteva zile, bandajele vor fi înlocuite cu un sutien chirurgical pe care va trebui să-l porți continuu timp de trei până la patru săptămâni.

Aplică o cremă hidratantă pe pielea sânilor, evitând zonele de sutură. Poți experimenta o pierdere temporară a senzației în mameloane și pielea sânilor, care se va diminua pe măsură ce te vindeci.

Dormitul pe spate și evitarea efortului fizic intens sunt esențiale pentru o recuperare corespunzătoare. Urmează toate recomandările medicului pentru a asigura cele mai bune rezultate.

Lifting Mamar- Preț

Prețul pentru intervenția de lifting mamar variază în funcție de medicul specialist și tehnicile utilizate.

Iată o schemă de tarife pe care o aplicăm noi, la Afrodite Aesthetic Clinic.

La Afrodite Aesthetic Clinic din Brașov, ne străduim să oferim servicii de calitate superioară la tarife competitive.

De ce să alegi Afrodite Aesthetic Clinic?

Afrodite Aesthetic Clinic este în topul clinicilor din domeniul chirurgiei estetice înființate în România.

Ne menținem în top prin:

✔️ Profesionalism;

✔️ Training și pregătire medicală continue;

✔️ Echipamente de ultimă generație;

✔️ Tehnici de chirurgie estetică moderne;

✔️ Confidențialitate față de pacient;

✔️ Prețuri accesibile adaptate nevoilor fiecărui pacient!

Medicii noștri specialiști au o experiență cumulată de peste 10.000 de injectări, 1.200 de proceduri non-chirurgicale, peste 800 de intervenții estetice. 

Tratăm fiecare pacient cu respect și avem grijă ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor!

Pentru orice întrebare sau detalii privind procedura de augmentare a buzelor sau orice altă procedură efectuată în cadrul clinicii noastre, ne poți contacta la numărul 0722 104 075 sau la programări@afrodite.ro. Ne găsești și pe Facebook, Instagram sau TikTok.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.