LIPOASPIRATIE ABDOMEN

In unele cazuri, o dieta bine gestionata, combinata cu sesiuni regulate de sport, nu este suficienta pentru a-ti elimina excesul de grasime situat in zonele vizate: stomac, solduri, coapse, fese, gambe, gat sau chiar brate. Odata depozitate de organism, depozitele de grasime, precum celulita, sunt deosebit de dificil de eradicat. Cremele si masajele pentru slabit sunt ineficiente si pot fi folosite doar ca tratament de confort. Pentru a rafina sau corecta permanent silueta, este esential sa recurgi la chirurgia estetica.

Liposuctia este una dintre cele mai cunoscute proceduri din lume la care poti apela pentru acest lucru, datorita excelentei rezultatelor sale. Consta in introducerea unei canule subtiri, conectata la un sistem de aspiratie, care disloca cu precizie celulele adipoase.

De regula, necesita anestezie generala, iar spitalizarea nu dureaza mai mult de 24 de ore. Durata interventiei chirurgicale depinde de numarul de zone de tratat si de volumul depozitelor adipoase subcutanate. La cerere, se poate combina procedura de lipoaspiratie cu lipomodelarea sanilor pentru a redesena complet silueta. In acest caz, celulele adipoase indepartate si apoi tratate sunt reinjectate pentru a creste volumul unui san considerat prea mic.

Este important de retinut ca depozitarea grasimilor nu este o suparare tipic feminina, desi este mai probabil ca femeile sa fie afectate din motive morfologice si hormonale.

Liposuctia efectuata pentru indepartarea barbiei duble, este, de asemenea, foarte frecventa la femei. Astfel, ovalul fetei este din nou bine redesenat si iti ofera un aspect odihnit. In ceea ce priveste perioada de recuperare, aceasta nu este deloc dificila si necesita de la 5 pana la 6 zile de repaus.

Calitatea rezultatelor liposuctiei te poate determina sa te ingrijesti mai bine, atat din punct de vedere alimentar, cat si din punct de vedere sportiv pentru a sustine rezultatul obtinut.

DETALII COSTURI:

  • Liposuctie abdomen complet (metoda CLASICA) – 2,390€
  • Liposuctie abdomen superior or inferior (local anestesia) – 1,590€
  • Liposuctie abdomen inferior sau superior (Hospital) – 2,190€