LIPOASPIRATIE A BARBIEI DUBLE

Liposucție Gușă – Scapă de bărbia dublă!

Liposucția bărbiei (liposucție gușă) elimină permanent excesul de grăsime de sub bărbie și linia maxilarului printr-un tub mic și subțire, cunoscut sub numele de canulă. De asemenea, poate reduce aspectul gușei.

Lipoaspirația bărbiei este cel mai rapid și eficient mod de a aborda zona dublei bărbie, rezultând într-un aspect mai tonifiat al feței și zonei gâtului, inclusiv a liniei maxilarului. 

Procedura este frecvent combinată cu operația de implant de bărbie sau cu proceduri de lifting, pentru a crea un contur mai definit al maxilarului și gâtului.

Cum are loc procedura de lipoaspirație bărbie dublă?

Liposucția bărbiei funcționează prin introducerea unui tub mic, numit canulă, în bărbie în diferite zone. Folosind o aspirație ușoară, cantități mici și strategice de grăsime sunt îndepărtate din fiecare locație. 

Rezultatul este un profil mai neted, mai uniform, cu o cantitate redusă de grăsime sub bărbie.

De regulă, următorii câțiva pași de bază sunt implicați în procedura pentru liposucția bărbiei:

Chirurgul va examina bărbia și gâtul și va face marcaje pentru a nota zonele în care va introduce canulele.

Pielea este curățată temeinic cu o soluție antiseptică menită să reducă riscurile de infecție.

Chirurgul va administra apoi medicamente pentru sedare, dacă se dorește, sau va injecta anestezic local în piele. Vor urma câteva incizii mici în piele suficient de mari pentru a introduce canula de liposucție.

Apoi, cu ajutorul unei mișcări înainte-înapoi sau de evantai, se va înlătura excesul de grăsime. 

Este acordată o atenție deosebită cantității de grăsime îndepărtate din fiecare zonă pentru a asigura un aspect facial neted și uniform.

În cele din urmă, bandajarea este aplicată după cum este necesar. Aceasta include de obicei o barbie specială pentru a sprijini pielea în timp ce se vindecă.

Beneficiile lipoaspirației pentru bărbia dublă, recomandări și reacții adverse

Lipoaspirația bărbiei duble este o procedură cu efecte imense asupra aspectului pacientului, dar și asupra stării sale mentale. Este însă o procedură invazivă, ceea ce înseamnă că există recomandări și contraindicații pentru a obține rezultatele așteptate și de a profita de beneficii. 

Beneficii liposucție gușă

Chirurgii plasticieni consideră că lipoaspirația bărbiei este cel mai rapid și mai eficient mod de a scăpa de o bărbie dublă.

Această procedură poate fi realizată în cabinet, complet fără durere, datorită anesteziei locale. Este o procedură rapidă (de până la 15 minute).

Rezultatele lipoaspirației bărbiei sunt foarte de lungă durată, dacă menții o greutate constantă.

Când și cui i se recomandă procedura de lipoaspirație bărbie dublă

Pentru a putea fi candidat pentru procedura de lipoaspirație a bărbiei, trebuie să ai suficientă elasticitate a pielii pentru vindecare. În caz contrar, este posibil să ai nevoie și de un lifting al pielii din zona gâtului pentru a îndepărta excesul de piele.

La consultația inițială, chirurgul tău va evalua dacă pielea ta are suficientă elasticitate pentru a avea un rezultat bun. Examenul fizic este crucial.

O procedură de liposucție a bărbiei duble nu este recomandată persoanelor care suferă de obezitate. Liposucția bărbiei îndepărtează doar grăsimea superficială, așa că rezultatele nu pot fi garantate în cazul unei persoane cu o cantitate excesivă de grăsime.

Care sunt riscurile procedurii de lipoaspirație?

De fiecare dată când instrumente străine sunt introduse în piele, există riscuri. Un medic ar trebui să discute despre acestea înainte de procedură pentru a se asigura că ai toate informațiile corecte înainte de a continua.

Riscurile procedurii de lipoaspirație a bărbiei duble includ:

 • asimetria trăsăturilor faciale

 • sângerare

 • complicații de la anestezie, cum ar fi probleme de respirație

 • scăderea sensibilității pielii

 • disconfort

 • infecţie

 • leziunea nervilor

 • cicatrici

 • umflături

De asemenea, este posibil să nu obții rezultatele pe care le aștepți după operație. De aceea, este important să discuți cu medicul tău despre obiectivele tale pentru aspectul de după operație, pentru a te asigura că sunt realiste.

Recomandări specifice procedurii de lipoaspirație

Când te pregătești pentru o procedură de lipoaspirație a bărbiei duble, este important să ai așteptări realiste ale rezultatelor și recuperării. De asemenea, este crucial să discuți cu medicul tău despre contraindicațiile procedurii, pentru a te asigura de cele mai bune rezultate.

Recomandări înainte de procedură

În primul rând, va trebui să întrerupi fumatul cu până la trei săptămâni înainte. Inhalarea fumului poate deteriora celulele și țesuturile din jurul zonei țintă a intervenției. Mai mult, poate prelungi timpul necesar pentru vindecare și chiar poate preveni recuperarea completă. 

Apoi, evită sau reprogramează orice intervenție dentară înainte de procedura de liposucție. Lasă cel puțin 6 săptămâni între cea mai recentă vizită la stomatolog și programarea pentru procedura de lipoaspirație a bărbiei.

Realizarea unei proceduri dentare cu puțin timp înainte de procedură poate crește dramatic riscul de infecție nedorită în zonele sensibile ale feței și ale gurii. Dacă nu există nicio modalitate de a reprograma în mod rezonabil întâlnirile medicale, discută opțiunile de antibiotice disponibile pentru a reduce riscul de contaminare.

În cele din urmă, discută cu medicul tău dacă orice medicamente sau rețete pe care le iei pot interacționa cu anestezia sau tratamentul durerii utilizate în timpul procedurii. În pregătirea procedurii, echipa medicală va detalia orice cerințe de medicamente sau restricții aplicabile intervenției de lipoaspirație a bărbiei duble.

Recomandări după procedură

Te poți aștepta la unele umflături și un oarecare disconfort în urma procedurii. Pielea de pe gât și bărbie se poate simți foarte strânsă din cauza umflăturilor și vânătăilor. Dacă ai drenaje faciale pentru a reduce acumularea de sânge și lichid în zona operației, un medic le va îndepărta, de obicei după o zi sau două.

Medicul îți poate recomanda aplicarea unui unguent cu antibiotice pe orice zonă de incizie. De obicei, trebuie să eviți expunerea la soare sau la cantități excesive de apă în zona feței și gâtului.

Timpul de recuperare depinde de abordarea chirurgicală folosită de medicul tău. În cazul unei intervenții simple de lipoaspirație a bărbiei, poți reveni la muncă după câteva zile până la o săptămână, însă trebuie să eviți efortul intens. 

Liposucție gușă-  Preț

Prețul pentru intervenția de lipoaspirație bărbie dublă variază în funcție de medicul specialist și tehnicile sale. 

Iată o schemă de tarife pe care o aplicăm noi, la Afrodite Aesthetic Clinic.

De ce să alegi Afrodite Aesthetic Clinic?

Afrodite Aesthetic Clinic este în topul clinicilor din domeniul chirurgiei estetice înființate în România.

Ne menținem în top prin:

✔️ Profesionalism;

✔️ Training și pregătire medicală continue;

✔️ Echipamente de ultimă generație;

✔️ Tehnici de chirurgie estetică moderne;

✔️ Confidențialitate față de pacient;

✔️ Prețuri accesibile adaptate nevoilor fiecărui pacient!

Medicii noștri specialiști au o experiență cumulată de peste 10.000 de injectări, 1.200 de proceduri non-chirurgicale, peste 800 de intervenții estetice. 

Tratăm fiecare pacient cu respect și avem grijă ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor!

Pentru orice întrebare sau detalii privind procedura de augmentare a buzelor sau orice altă procedură efectuată în cadrul clinicii noastre, ne poți contacta la numărul 0722 104 075 sau la programări@afrodite.ro. Ne găsești și pe Facebook, Instagram sau TikTok.

DETALII COSTURI:

 • Liposuctie barbie (anestezie locala) – 1100€
 • Liposuctie barbie (anestezie generala) – 1,690€