LIPOASPIRATIE COAPSE

Lipoaspirație coapse – Transformă-ți silueta la Clinica Afrodite

Lipoaspirația Coapselor (Liposucție coapse)

Coapsele sunt adesea zonele cele mai rezistente la slăbit, dar și cele care pot beneficia cel mai mult de pe urma liposucției. Lipoaspirația coapselor îndepărtează grăsimea de pe interiorul și exteriorul coapselor, de la genunchi până la șolduri, conturându-le și oferindu-le un aspect estetic atrăgător. Grăsimea acumulată pe coapse poate cauza disconfort, deoarece frecarea în timpul mersului poate duce la iritații și răni dureroase.

Liposucția coapselor sau Lipoaspiratia coapselor este o intervenție populară, preferată în special de femei. Acest lucru se datorează faptului că organismul feminin, sub influența hormonilor, tinde să acumuleze mai multă grăsime în această zonă, dar și pe șolduri și abdomen.

Ce presupune procedura de liposucție a coapselor?

Procedura de liposucție a coapselor urmează câțiva pași esențiali:

 1. Consultația inițială: Specialistul discută cu pacientul despre așteptările și obiectivele acestuia, evaluând forma și volumul actual al coapselor. Se stabilește un plan personalizat de tratament.
 2. Anestezia: În funcție de complexitatea intervenției și preferințele pacientului, se utilizează anestezie locală sau generală.
 3. Marcarea zonei: Medicul marchează zonele vizate pentru a ghida procesul de liposucție.
 4. Inciziile mici: Se fac incizii mici, aproape invizibile, prin care se introduce canula.
 5. Aspirația grăsimii: Canula este utilizată pentru a aspira grăsimea din zonele vizate, modelând conturul coapselor.
 6. Închiderea inciziilor: Inciziile sunt închise cu suturi fine, iar zona este bandajată pentru a facilita vindecarea.

Mai multe zone ale corpului pot fi tratate cu liposucție:

 • Abdomen

 • Brațe superioare

 • Fese

 • Gambe și glezne

 • Piept și spate

 • Șolduri și coapse

 • Bărbie și gât

În anumite situații, liposucția este combinată cu o procedură de lipo-sculptură, unde grăsimea extrasă este prelucrată și reintrodusă în alte zone ale corpului, conform preferințelor pacientului (de obicei în sâni sau fese).

Beneficiile intervenției de lipoaspirație a coapselor

 

H1: Lipoaspirație Coapse – Transformă-ți Silueta la Clinica Afrodite


1. Ce este liposucția?

Liposucția este o procedură chirurgicală estetică care îndepărtează excesul de grăsime din anumite zone ale corpului pentru a le contura și modela. Aceasta este realizată printr-o tehnică minim invazivă, folosind un tub subțire, numit canulă, pentru a aspira grăsimea nedorită. Liposucția nu este o soluție pentru pierderea în greutate, ci este destinată sculptării corpului și eliminării grăsimii rezistente la dietă și exerciții fizice.


2. Ce presupune procedura de liposucție a coapselor?

Procedura de liposucție a coapselor urmează câțiva pași esențiali:

 1. Consultația inițială: Specialistul discută cu pacientul despre așteptările și obiectivele acestuia, evaluând forma și volumul actual al coapselor. Se stabilește un plan personalizat de tratament.
 2. Anestezia: În funcție de complexitatea intervenției și preferințele pacientului, se utilizează anestezie locală sau generală.
 3. Marcarea zonei: Medicul marchează zonele vizate pentru a ghida procesul de liposucție.
 4. Inciziile mici: Se fac incizii mici, aproape invizibile, prin care se introduce canula.
 5. Aspirația grăsimii: Canula este utilizată pentru a aspira grăsimea din zonele vizate, modelând conturul coapselor.
 6. Închiderea inciziilor: Inciziile sunt închise cu suturi fine, iar zona este bandajată pentru a facilita vindecarea.

3. Care sunt efectele și beneficiile intervenției de lipoaspirație a coapselor?

Lipoaspirația coapselor oferă numeroase avantaje, inclusiv:

 • Conturare și modelare: Procedura redefinește coapsele, conferindu-le un aspect tonifiat și armonios.
 • Îmbunătățirea proporțiilor corpului: Elimină grăsimea nedorită, îmbunătățind echilibrul estetic al corpului.
 • Creșterea încrederii în sine: Pacienții se simt mai bine în pielea lor, având coapse mai subțiri și mai atrăgătoare.
 • Rezultate durabile: Cu un stil de viață sănătos, rezultatele lipoaspirației sunt de lungă durată.

Când se văd rezultatele?

Rezultatele liposucției coapselor devin vizibile în mod gradual, odată cu reducerea umflăturilor și inflamației. În primele câteva zile după intervenție, este normal să experimentezi umflături și vânătăi în zona tratată, ceea ce poate ascunde inițial efectele procedurii. Pe măsură ce organismul începe procesul de vindecare, umflăturile se diminuează treptat, iar conturul coapselor începe să devină mai definit.

În general, pacienții pot observa o îmbunătățire semnificativă a formei și conturului coapselor la câteva săptămâni după intervenție. Cu toate acestea, pentru a vedea rezultatele finale, este necesar să aștepți între 3 și 6 luni. În această perioadă, corpul continuă să elimine resturile de grăsime și să se adapteze noilor contururi.

Este important de menționat că rezultatele pot varia de la persoană la persoană, în funcție de factorii individuali precum tipul de piele, capacitatea de vindecare și stilul de viață post-operator. Respectarea recomandărilor medicului și menținerea unui stil de viață sănătos, inclusiv o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate, pot contribui la maximizarea și menținerea rezultatelor obținute prin liposucție.

Când și cui i se recomandă procedura de lipoaspirație coapse

Lipoaspirația coapselor este recomandată persoanelor care doresc să îmbunătățească conturul și aspectul coapselor prin îndepărtarea grăsimii nedorite. Această procedură este ideală pentru cei care, în ciuda dietelor și exercițiilor fizice, nu reușesc să elimine depozitele de grăsime rezistente din zona coapselor. Iată câteva situații și categorii de persoane pentru care lipoaspirația coapselor este potrivită:

 1. Persoane cu grăsime localizată persistentă: Dacă ai depozite de grăsime care nu răspund la dietă și exerciții fizice, lipoaspirația poate fi soluția eficientă pentru a elimina aceste grăsimi și a obține un aspect sculptat.

 2. Cei care doresc o siluetă conturată: Dacă îți dorești o siluetă mai definită și conturată, lipoaspirația coapselor poate ajuta la subțierea și modelarea acestei zone, contribuind la un aspect estetic armonios.

 3. Persoane cu disconfort fizic: Grăsimea excesivă pe coapse poate cauza disconfort fizic, cum ar fi frecarea pielii în timpul mersului, ducând la iritații și răni. Lipoaspirația poate elimina acest disconfort prin reducerea grăsimii.

 4. Femei care doresc să-și îmbunătățească proporțiile corporale: Deoarece femeile tind să acumuleze mai multă grăsime pe coapse din cauza hormonilor, lipoaspirația poate ajuta la corectarea dezechilibrelor și la obținerea unor proporții corporale mai echilibrate.

 5. Cei care au așteptări realiste: Este esențial ca persoanele interesate de lipoaspirație să aibă așteptări realiste și să înțeleagă că procedura nu este un substitut pentru pierderea în greutate, ci o metodă de conturare corporală.

 6. Pacienți cu o stare de sănătate bună: Lipoaspirația este recomandată persoanelor sănătoase, fără afecțiuni medicale grave care ar putea interfera cu procesul de vindecare. Este important să discuți cu medicul tău despre istoricul tău medical pentru a evalua dacă ești un candidat potrivit pentru procedură.

 7. Adulți cu piele fermă și elastică: Rezultatele lipoaspirației sunt mai bune atunci când pielea este fermă și elastică, deoarece aceasta se poate adapta mai ușor la noile contururi ale corpului după îndepărtarea grăsimii.

În concluzie, lipoaspirația coapselor este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să îmbunătățească aspectul și conturul coapselor, eliminând depozitele de grăsime care nu răspund la metodele tradiționale de slăbit. Consultă-te cu un specialist pentru a determina dacă această procedură este potrivită pentru tine și pentru a discuta despre așteptările și rezultatele posibile.

Complicații și reacții adverse?

Ca orice procedură chirurgicală, liposucția coapselor poate prezenta anumite riscuri și reacții adverse, cum ar fi:

 • Infecții: Deși rare, infecțiile pot apărea dacă nu sunt respectate măsurile de igienă post-operatorii.
 • Sângerări și hematoame: Pot apărea vânătăi și sângerări, care se rezolvă de obicei în câteva săptămâni.
 • Asimetrii: Există riscul de asimetrii minore, care pot fi corectate ulterior.
 • Probleme circulatorii: În cazuri rare, pot apărea complicații legate de circulație, necesitând intervenție medicală.

Recomandări înainte de  liposucția coapselor

Pentru a asigura succesul intervenției și o recuperare optimă, urmează aceste recomandări înainte de procedură:

 • Consultă-te cu medicul: Discută în detaliu despre așteptări și posibile riscuri cu chirurgul estetician.
 • Evită medicamentele anticoagulante: Nu lua aspirină sau alte medicamente care pot crește riscul de sângerare cu cel puțin două săptămâni înainte de intervenție.
 • Adoptă o dietă echilibrată: Menține o alimentație sănătoasă și evită consumul excesiv de alcool.
 • Realizează analizele necesare: Efectuează toate testele și investigațiile recomandate de medic pentru a verifica starea ta de sănătate.

Recomandări post-procedură

După lipoaspirația coapselor, este esențial să urmezi aceste recomandări pentru o recuperare rapidă și eficientă:

 • Poartă îmbrăcăminte compresivă: Aceasta ajută la prevenirea edemului și sprijină conturul corpului.
 • Evită activitățile fizice intense: În primele săptămâni, evită exercițiile fizice solicitante și mișcările bruște.
 • Aplică comprese reci: Folosește comprese reci pentru a reduce umflăturile și disconfortul.
 • Respectă vizitele de control: Urmează programările pentru controalele post-operatorii pentru a monitoriza vindecarea.

Liposucție coapse preț

Costul lipoaspirației coapselor variază în funcție de complexitatea intervenției și de experiența medicului chirurg. La Clinica Afrodite, oferim consultații gratuite pentru a evalua nevoile și a discuta așteptările tale.

Iată o schemă de tarife pe care o aplicăm noi, la Afrodite Aesthetic Clinic.

De ce să alegi Afrodite Aesthetic Clinic?

Afrodite Aesthetic Clinic este în topul clinicilor din domeniul chirurgiei estetice înființate în România.

Ne menținem în top prin:

✔️ Profesionalism;

✔️ Training și pregătire medicală continue;

✔️ Echipamente de ultimă generație;

✔️ Tehnici de chirurgie estetică moderne;

✔️ Confidențialitate față de pacient;

✔️ Prețuri accesibile adaptate nevoilor fiecărui pacient!

Medicii noștri specialiști au o experiență cumulată de peste 10.000 de injectări, 1.200 de proceduri non-chirurgicale, peste 800 de intervenții estetice. 

Tratăm fiecare pacient cu respect și avem grijă ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor!

Pentru orice întrebare sau detalii privind procedura de augmentare a buzelor sau orice altă procedură efectuată în cadrul clinicii noastre, ne poți contacta la numărul 0722 104 075 sau la programări@afrodite.ro. Ne găsești și pe Facebook, Instagram sau TikTok.