MEZOTERAPIE BARBIE DUBLA - LIPOLIZA

Lipoliză injectabilă- Scapă de bărbia dublă cu ajutorul mezolipolizei

Mezoterapia este o tehnică care folosește injecții de vitamine, enzime, hormoni și extracte de plante pentru a întineri și întări pielea, precum și pentru a elimina excesul de grăsime.

Mezoterapia poate fi utilizată pentru:

 • Îndepărtarea grăsimii din zone precum față, abdomen, coapse, fese, șolduri, picioare și brațe;

 • Reducerea celulitei

 • Estomparea ridurilor și liniilor fine

 • Tonifierea pielii

 • Reconturarea corpului

 • Iluminarea pielii pigmentate

 • Tratarea alopeciei, o afecțiune care provoacă căderea părului

Tehnica folosește ace foarte fine pentru a administra o serie de injecții în stratul mijlociu (mezoderm) al pielii. 

Pentru eliminarea excesului de grăsime din zona bărbiei, se folosesc diferite combinații de substanțe lipolitice care se injectează la nivelul zonei tratate.

Substanțele lipolitice (fosfatidilcolina, acid deoxicolic, L-carnitina, siliciu organic) distrug celulele adipoase, eliminând grăsimile care vor fi apoi absorbite și excretate cu ajutorul sistemului limfatic. Întrucât mezolipoliza distruge celulele adipoase, efectul este permanent și se menține chiar și în cazul în care pacientul ia în greutate (dacă diferențele de greutate nu sunt extrem de mari).

Cum are loc procedura de lipoliză bărbie dublă?

Cu 30 de minute înainte de tratament se va aplica o cremă anestezică pentru a reduce disconfortul. În continuare, pielea va fi curățată și vor fi marcate cu precizie zonele de tratament. Apoi vor fi realizate câteva mici injecții cu acid deoxicolic în țesutul gras de sub bărbie. Acidul injectat distruge celulele adipoase din bărbia dublă. Acest lucru declanșează un răspuns inflamator, eliminând definitiv grăsimea și tonifiind pielea.

De cele mai multe ori, este nevoie de mai multe ședințe de tratament, iar rezultatele definitive vor fi vizibile în timp, odată ce corpul se vindecă și grăsimile sunt complet eliminate cu ajutorul sistemului limfatic.

Beneficiile lipolizei injectabile, recomandări și reacții adverse

Mezolipoliza bărbiei duble poate fi deosebit de eficientă. Cu toate acestea, pentru rezultate optime, asigură-te că discuți cu medicul tău pentru a înțelege exact procesul, efectele și eventualele riscuri. 

 

Beneficiile mezolipolizei bărbiei duble

Printre cele mai importante beneficii al procedurii de mezolipoliză se numără:

 • Reducerea sau eliminarea completă a bărbiei duble

 • Risc scăzut de reacții adverse sau efecte negative

 • Procedură fără durere

 • Alternativă noninvazivă la proceduri precum liposucție sau lifting

 • Procedură rapidă

 • Rezultate vizibile rapid și efecte de lungă durată

Rezultatele definitive ale tratamentului se văd la șase luni după ultimul tratament. După finalizarea ședințelor de tratament nu vei avea nevoie de alte ședințe de retușuri, deoarece celulele adipoase distruse de acidul deoxicolic nu se pot regenera.

Când și cui i se recomandă procedura de lipoliză injectabilă

În general, mezolipoliza nu este o opțiune grozavă pentru suprafețe mai mari de grăsime nedorită, dar este perfectă pentru persoanele care au o greutate sănătoasă și vor să scape de grăsime localizată. 

Dacă țelul tău este să îndepărtezi cantități mai mari de grăsime, discută cu medicul tău despre opțiunile chirurgicale cele mai potrivite.

De asemenea, tratamentul nu este recomandat persoanelor sub 18 ani sau peste 60 de ani.

Mai mult, dacă ești însărcinată sau alăptezi, nu este indicat să apelezi la astfel de intervenții.

Care sunt riscurile procedurii de mezolipoliză?

Tratamentul cu mezolipoliză pentru bărbia dublă presupune foarte puțin riscuri, iar de cele mai multe ori acestea sunt temporare și vor dispărea odată ce corpul tău se vindecă.

Este posibil să experimentezi temporar înroșirea zonei tratate, umflături, durere sau greață. În unele cazuri, este posibil să apară vânătăi sau erupții pe piele, însă acestea dispar odată ce organismul tău se vindecă.

Contraindicații specifice procedurii de lipolizăgusă

Pentru a-ți maximiza rezultatele, discută cu medicul tău și aplică instrucțiunile oferite de acesta. Ai grijă să acorzi atenție contraindicațiilor de dinainte și de după procedură pentru a beneficia de un proces de vindecare optim și de rezultate de durată.

Contraindicații înainte de procedură

În ziua tratamentului, trebuie să iei antiinflamatoare cu 2h înainte de procedură. Discută cu medicul tău despre dozajul potrivit pentru tine. 

Pentru a preveni vânătăile, nu lua suplimente alimentare, vitamine sau ulei de pește timp de cinci zile înainte de tratament. Nu consuma alcool cu 48 de ore înainte de tratament.

De asemenea, se recomandă să eviți aspirina și ibuprofenul, deoarece acestea au un efect de subțiere a sângelui. Discută cu medicul tău despre opțiunile pe care le ai la dispoziție.

Contraindicații după procedură

Pentru a combate vânătăile și umflarea zonelor afectate, folosește comprese reci pe zona tratată. Nu aplica gheață direct pe piele. Asigură-te că aplici în mod regulat comprese reci pentru a grăbi vindecarea.

Dacă resimți dureri după tratament, poți apela la unele medicamente antiinflamatoare.

Este posibil ca zona tratată să devină roșie sau vineție după tratament, însă simptomele ar trebui să dispară după cel mult 7 zile. 

După tratament, te poți întoarce imediat la activitățile zilnice obișnuite. Cu toate acestea, te sfătuim să nu depui efort fizic intens timp de cel puțin 2 zile după tratament.

Costurile intervenției – Lipoliză gușă preț

Prețul pentru intervenția de mezolipoliză bărbie dublă variază în funcție de tipurile de complexe și substanțe folosite, și, desigur, de medicul specialist și tehnicile sale. 

Iată o schemă de tarife pe care o aplicăm noi, la Afrodite Aesthetic Clinic.

De ce să alegi Afrodite Aesthetic Clinic?

Afrodite Aesthetic Clinic este în topul clinicilor din domeniul chirurgiei estetice înființate în România.

Ne menținem în top prin:

✔️ Profesionalism;

✔️ Training și pregătire medicală continue;

✔️ Echipamente de ultimă generație;

✔️ Tehnici de chirurgie estetică moderne;

✔️ Confidențialitate față de pacient;

✔️ Prețuri accesibile adaptate nevoilor fiecărui pacient!

Medicii noștri specialiști au o experiență cumulată de peste 10.000 de injectări, 1.200 de proceduri non-chirurgicale, peste 800 de intervenții estetice. 

Tratăm fiecare pacient cu respect și avem grijă ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor!

Pentru orice întrebare sau detalii privind procedura de augmentare a buzelor sau orice altă procedură efectuată în cadrul clinicii noastre, ne poți contacta la numărul 0722 104 075 sau la programări@afrodite.ro. Ne găsești și pe Facebook, Instagram sau TikTok.