MEZOTERAPIE BARBIE DUBLA - LIPOLIZA

Barbia dubla afecteaza multe persoane si poate aparea la orice varsta. Aceasta masa groasa este cauza complexelor, atat la barbati, cat si la femei.

Exista astfel diferite metode care iti vor permite sa scapi de barbia dubla.

O barbie dubla este o acumulare de grasime subcutanata care se formeaza sub maxilar. Combinat cu pielea subtire, si gravitatia, ajunge sa atarne din ce in ce mai mult, pana cand estompeaza fata. Acest fenomen se poate agrava in cele din urma odata cu varsta si cresterea in greutate daca este lasat netratat.

Barbia dubla poate fi superficiala dar si instalata profund, in spatele muschiului platism. Oricum ar fi, da impresia unui chip imbatranit si obosit si poate fi greu de tratat in mod natural.

Barbia dubla poate avea mai multe cauze:

  • Barbia ta dubla este genetica si ti s-a transmis de la alti membri ai familiei tale. Acesta este cazul, de exemplu, atunci cand nu esti supraponderala si mai observi aparitia depozitelor grase de sub maxilar. Aspectul barbiei duble este atunci inexorabil. Din fericire, este intotdeauna posibil sa se corecteze acest inconvenient genetic.
  • Cea mai frecventa cauza a unei barbii duble este pierderea in greutate. Primul lucru pe care il observi cand slabesti este subtierea fetei. Cu toate acestea, barbia ta dubla poate ramane chiar si dupa acest lucru. Asadar, doar chirurgia estetica te poate ajuta sa scapi de ea.
  • Imbatranirea este, de asemenea, una dintre cauzele aparitiei barbiei tale duble. Odata cu variatiile de timp si de greutate, pielea isi pierde elasticitatea, iar pielea gatului este deosebit de sensibila. Depunerile de grasime din gat castiga astfel in intensitate si iti intaresc barbia dubla.

Liposuctia elimina o barbie dubla sau chiar tripla dintr-o singura miscare. Daca cantitatea de grasime este minima, liposuctia cu o metoda de aspiratie mai delicata functioneaza bine pentru slabirea zonei delicate inferioare a fetei.