MICSORARE SANI

Operatia de micsorare a sanilor este o operatie de indepartare a excesului de grasime, tesut mamar si piele de pe sani. Poate fi efectuat atat la femei, cat si la barbati.

Pentru femei, interventia chirurgicala de micsorare a sanilor te ajuta sa iti faci sanii mai mici si mai usori si sa le ofere o forma mai buna.

Poti apela la o operatie de micsorare a sanilor din mai multe motive. Unul dintre acestea este ca mamoplastia (operatia de reducere a sanilor la femei) ti-ar putea imbunatati atat bunastarea fizica, cat si pe cea mentala.

Iti poate reduce durerea din umeri, gat si spate. A avea sani mari poate pune presiune asupra muschilor extensori ai spatelui si chiar asupra discurilor coloanei vertebrale, schimband forma coloanei vertebrale. Acest lucru poate provoca dureri de spate si creste probabilitatea de a suferi de o postura incorecta.

Muschii gatului pot fi, de asemenea, afectati daca sanii tai sunt grei. Cu o greutate suplimentara pe piept, muschii gatului se pot incorda, iar discurile coloanei vertebrale se pot inflama.

Iti poate reduce eruptiile cutanate si infectiile. Sanii mari pot provoca frecari si sensibilitate la femei. Operatia de micsorare a sanilor poate ajuta la ameliorarea acestor simptome prin reducerea frecarii dintre si sub sani.

Iti va permite sa faci exercitii fizice. Pentru femei, a avea sani mai mari poate face ca activitatea fizica, cum ar fi alergarea, inotul si sariturile sau chiar ridicarea copiilor sa fie dureroasa si inconfortabila. Este vizibil mai ales in timpul activitatilor de mare impact, cum ar fi alergarea sau aerobicul.

Aceasta durere este cauzata de cresterea greutatii si presiunii sanilor si acestia se misca in timpul exercitiului, punand presiune pe cutia toracica si pe ligamentele care iti ataseaza coastele de coloana vertebrala.

Operatia de reducere a sanilor iti poate imbunatati libertatea de miscare si, desi nu exista o garantie de 100%, ar trebui sa poti reveni la activitatile obisnuite la sase saptamani dupa operatie.

DETALII COSTURI:

  • Micsorare sani (Simple)- 2,990€
  • Micsorare sani (Gigantomastoplexie)- 3,490€