RIDICARE SANI

Ridicarea de sani sau liftingul sanilor este o procedura cosmetica care poate face minuni pentru aspectul sanilor tai. Atunci cand sanii tai s-au lasat din cauza varstei, geneticii, nasterii, scaderii extreme in greutate sau unei multitudini de factori, ridicarea de sani iti poate restaura sanii la o forma mai ferma si mai tinereasca.

In timpul unui lifting de sani, chirurgul estetician iti poate redimensiona areolele si iti poate repozitiona mameloanele pentru a imbunatati proiectia sanilor. Rezultatele iti lasa sanii plini de viata, cu un contur rotunjit, indiferent daca porti sutien sau nu.

Dar imbunatatirea aspectului pieptului nu este tot ce poate face aceasta operatie estetica. Se pare ca, de asemenea, puteti obtine o serie de beneficii medicale din liftingul de sani. Nu e de mirare ca operatia de lifting a sanilor a crescut cu 70% in ultimii zece ani.

Sanii lasati pot cantari foarte mult in interiorul sutienului, care iti pot trage bretelele din jurul umerilor si sa se frece de piele. In timp, toata frecarea poate duce la rani care se pot infecta. Nu numai atat, dar sanii lasati pot duce la dureri cronice.

Liftingul de sani poate atenua acest disconfort, usurand iritatia, tratand durerea si ducand la sani mai vioi.

O ridicare a sanilor te poate ajuta sa stai putin mai drept. Studiile arata ca a avea o postura buna poate duce la mai putine dureri de cap, mai putina tensiune in umeri si gat si scaderea uzurii articulatiilor. Imbunatatirea posturii poate duce, de asemenea, la un nivel mai mare de energie, la o circulatie imbunatatita, o digestie mai buna si la cresterea stimei de sine.

Multe femei raporteaza ca exercitiile fizice sunt placute din nou dupa ridicarea sanilor. Cu sanii asezati mai sus pe piept si fara atat de multa greutate si miscare pe piept, esti capabila sa faci tot felul de exercitii pe care nu le puteai face inainte, cum ar fi alergarea pe distante lungi! 

De asemenea, iti ofera mai multa incredere. Multe femei se mandresc personal cu forma si aspectul sanilor lor. Cand sanii tai isi pierd forma tinereasca si supletea, poti deveni stresata si de-a dreptul deprimata.