rinoplastie afrodite

Rinoplastie în Constanța- Tot ce trebuie să știi

Ce este Rinoplastia?

Rinoplastia, disponibilă la clinica noastră din Constanța, este o procedură estetică menită să îmbunătățească aspectul și funcționalitatea nasului. Chirurgul poate remodela nasul pentru a ajusta unghiul dintre nas și buza superioară, a modifica dimensiunea nărilor, a micșora nasul sau a corecta o denivelare pe punte.

Deoarece nasul joacă un rol central în echilibrul feței, este crucial să alegi un chirurg experimentat și cu o înțelegere profundă a esteticii faciale.

Scopul rinoplastiei este de a obține un rezultat cât mai armonios și natural, îmbunătățind în același timp funcția respiratorie.

Cum se desfășoară procedura de rinoplastie?

Fiecare intervenție de rinoplastie este personalizată pentru a se adapta anatomiei și obiectivelor fiecărui pacient.

Procedura poate fi realizată sub anestezie generală sau locală, în funcție de complexitate. În timpul intervenției, chirurgul va modifica structura osului și cartilajului nasului pentru a atinge rezultatele dorite.

Pentru cei cu dificultăți de respirație, rinoplastia poate fi combinată cu operația de corectare a deviației de sept.

După intervenție, pacienții pot necesita o noapte de spitalizare, iar senzația de congestie nazală și sângerările minore sunt comune în primele zile postoperatorii.

Operația poate dura între două și trei ore, în funcție de complexitatea cazului.

Beneficiile rinoplastiei

Rinoplastia poate aduce îmbunătățiri semnificative atât estetice, cât și funcționale, inclusiv:

 • Ajustarea dimensiunii nasului pentru a se potrivi armonios cu celelalte trăsături faciale.
 • Corectarea nărilor mari sau largi.
 • Îmbunătățirea profilului nasului, inclusiv eliminarea denivelărilor.
 • Reducerea lățimii nasului la bază.

Beneficiile procedurii devin vizibile după câteva zile, dar rezultatele finale apar după câteva luni, pe măsură ce procesul de vindecare este complet. Rinoplastia poate:

 • Mări sau micșora nasul.
 • Reface forma nărilor.
 • Reduce vârful nazal.
 • Corecta puntea nazală.
 • Îmbunătăți echilibrul și armonia între trăsăturile faciale.
 • Corecta problemele asociate cu un sept deviat.
 • Îmbunătăți funcția respiratorie.

Cui îi Este Recomandată Rinoplastia?

Rinoplastia este recomandată persoanelor care doresc să îmbunătățească aspectul estetic al nasului sau care au probleme funcționale care afectează respirația. Înainte de a decide asupra acestei intervenții, este esențial să treci printr-o evaluare detaliată cu un medic specialist.

Evaluarea Trăsăturilor Faciale și Istoricului Medical

Medicul va analiza trăsăturile faciale pentru a determina modul în care rinoplastia poate contribui la obținerea unui aspect echilibrat și armonios. De asemenea, istoricul medical este crucial pentru a identifica eventualele riscuri și pentru a se asigura că nu există contraindicații majore pentru procedură.

Discuția Așteptărilor și Posibilităților Reale

Este important să ai o discuție sinceră cu chirurgul tău despre ceea ce speri să obții prin rinoplastie. Medicul îți va explica ce este posibil din punct de vedere estetic și funcțional, astfel încât așteptările tale să fie realiste și realizabile.

Contraindicații Medicale

Persoanele cu anumite afecțiuni, cum ar fi hemofilia, nu sunt candidate bune pentru rinoplastie din cauza riscurilor crescute asociate cu sângerările excesive. De asemenea, pacienții cu alte probleme de sănătate semnificative trebuie să fie atent evaluați pentru a se asigura că procedura este sigură pentru ei.

Factori Emoționali și Psihologici

Pe lângă considerentele fizice, este important să iei în calcul și aspectele emoționale și psihologice. Rinoplastia poate avea un impact semnificativ asupra încrederii în sine și asupra stării de bine generale. Medicul te va ajuta să înțelegi cum va influența această intervenție viața ta de zi cu zi.

Candidatul Ideal pentru Rinoplastie

Candidatul ideal pentru rinoplastie este o persoană sănătoasă, nefumătoare, care are așteptări realiste și care este conștientă de faptul că rezultatele finale vor apărea treptat, pe măsură ce procesul de vindecare se finalizează.

La Clinica Afrodite din Constanța, ne asigurăm că fiecare pacient primește o evaluare completă și personalizată, pentru a garanta cele mai bune rezultate și pentru a minimiza riscurile asociate cu intervenția.

Riscurile Rinoplastiei

Ca orice intervenție chirurgicală, rinoplastia prezintă riscuri precum:

 • Complicații legate de anestezie.
 • Sângerare și infecții.
 • Amorțeală și durere.
 • Dificultăți de respirație.
 • Decolorarea pielii și umflături.
 • Rezultate care pot necesita o procedură secundară.

Discută cu medicul tău despre orice riscuri sau îngrijorări pe care le poți avea.  

Rinoplastia și Corecția Deviației de Sept la Clinica Afrodite din Constanța

 

La Clinica Afrodite din Constanța, rinoplastia nu este doar o procedură estetică, ci și una funcțională.

Corectarea deviației de sept poate îmbunătăți respirația și calitatea somnului, pe lângă ameliorarea aspectului estetic al nasului.

Echipa noastră de specialiști este dedicată să vă ofere cele mai bune soluții pentru o respirație mai ușoară și un aspect armonios.

Rinoplastie – Preț

 

Prețul pentru intervenția de rinoplastie depinde de tipul și complexitatea tratamentului necesar. Costurile sunt influențate și de nivelul de expertiză al medicului specialist și de tehnicile utilizate. La Afrodite Aesthetic Clinic, ne angajăm să oferim servicii de înaltă calitate la prețuri competitive.

Iată o schemă de tarife pe care o aplicăm noi, la Afrodite Aesthetic Clinic.

De ce să alegi Afrodite Aesthetic Clinic?

Afrodite Aesthetic Clinic este în topul clinicilor din domeniul chirurgiei estetice înființate în România.

Ne menținem în top prin:

✔️ Profesionalism;

✔️ Training și pregătire medicală continue;

✔️ Echipamente de ultimă generație;

✔️ Tehnici de chirurgie estetică moderne;

✔️ Confidențialitate față de pacient;

✔️ Prețuri accesibile adaptate nevoilor fiecărui pacient!

Medicii noștri specialiști au o experiență cumulată de peste 10.000 de injectări, 1.200 de proceduri non-chirurgicale, peste 800 de intervenții estetice. 

Tratăm fiecare pacient cu respect și avem grijă ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor!

Pentru orice întrebare sau detalii privind procedura de augmentare a buzelor sau orice altă procedură efectuată în cadrul clinicii noastre, ne poți contacta la numărul 0722 104 075 sau la programări@afrodite.ro. Ne găsești și pe Facebook, Instagram sau TikTok.

ADIȚIONALE:

Rinoplastie + Deviatie de Sept – 3990€