UMPLEREA RIDURILOR DE PE GAT CU AH

Ridurile sunt cute, pliuri sau creste ale pielii. Ele apar in mod natural pe masura ce oamenii imbatranesc.

Primele riduri tind sa-ti apara pe fata in zonele in care pielea se pliaza in mod natural in timpul expresiilor faciale. Se dezvolta datorita pielii care devine mai subtire si mai putin elastica in timp.

Ridurile tind sa-ti apara si pe partile corpului care primesc cea mai mare expunere la soare, cum ar fi fata si gatul, dosul mainilor si bratele.

Ridurile sunt un efect natural al imbatranirii si afecteaza pe toata lumea. Cu toate acestea, multor persoane nu le place aspectul datorat ridurilor.

Expresiile fetei, cum ar fi zambetul, incruntarea sau mijirea ochilor, duc la dezvoltarea liniilor fine si a ridurilor la o varsta frageda. Aceste linii se adancesc pe masura ce persoana imbatraneste.

Exista multe tratamente disponibile pentru a ajuta la reducerea liniilor fine de pe piele. Pentru cutele mai adanci, o persoana poate avea nevoie de tehnici complexe, cum ar fi chirurgia plastica sau injectiile.

Dermabraziunea este o procedura chirurgicala care implica uzura controlata, sau abraziunea straturilor superioare ale pielii cu un dispozitiv cu rotatie rapida. Dermabraziunea are ca scop eliminarea ridurilor fine, alunitelor, tatuajelor, cicatricilor de acnee si a altor tipuri de cicatrici.

Inainte de a incepe tratamentul cu acid hialuronic, te intalnesti cu medicul pentru un consult aprofundat. Medicul iti asculta dorintele si iti sugereaza un plan de tratament.

Tratamentul propriu-zis poate incepe ca o procedura ambulatorie. In primul rand, zonele de tratat sunt amortite cu ajutorul unei creme anestezice. Apoi, sunt marcate zonele care sunt importante pentru tratarea ridurilor. Medicul injecteaza acidul hialuronic in piele cu un ac foarte fin si subtire.

Dupa tratament, fata poate fi usor conturata pentru linii mai moi pentru a obtine un rezultat optim. Medicul raceste imediat zonele dupa injectare pentru a preveni umflarea sau vanataile.