Site-ul este proprietatea AFRODITE MEDICAL CENTER SRL. Acest contract cadru guverneaza utilizarea site-ului.

Prin utilizarea acestui website, acceptati in totalitate termenii si condițiile acestui contract cadru.

Proprietatea intelectuală

Continutul site-ului, inclusiv baza de date accesibila prin intermediul sau, sunt proprietatea exclusiva a AFRODITE MEDICAL CENTER SRL. In cazul continutului preluat de la terte persoane sau de la utilizatorii site-ului, acesta va fi protejat prin precizarea sursei continutului.

Utilizarea site-ului

Orice persoana poate vizualiza paginile site-ului. De asemenea, orice utilizator/vizitator poate descarca pentru uzul personal diferite informatii de pe site.

Nu aveti permisiunea de a:

  • Publica informatii de pe site pe alte site-uri sau suporturi media fara a mentiona.
  • Vinde, inchiria sau subcontracta material din site.
  • Reproduce sau copia continutul site-ului in scop comercial
  • Acceptarea termenilor si condițiilor

Accesarea site-ului NU se va face prin nici o modalitate care ar putea cauza deteriorarea lui sau limitarea functionalitatilor sale sau intr-o modalitate care este contrara legii, frauduloasa, daunatoare sau in legatura cu o activitate fraudulenta sau ilegala.

Pentru a primi informatii din partea AFRODITE MEDICAL CENTER SRL, dvs. trebuie sa va dati acordul expres in acest sens prin abonarea la anumite servicii existente pe site.

Pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor si pentru a obtine date referitoare la accesul pe site-ul nostru, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi e-mail-ul si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a transmite alte informatii despre serviciile institutiei noastre.

AFRODITE MEDICAL CENTER SRL se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nu vor fi transmise catre terti nici un fel de informatii cu caracter personal, exceptie facand tertii parteneri care asigura buna functionare a acestui site.

Pot fi furnizate catre terte persoane atat informatii de ordin general, trafic pe site, cat si alte informatii statistice care nu contin date cu caracter personal.

Acest site utilizeaza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, si informații despre traficul realizat pe site-ul nostru.

Toate aceste informatii colectate prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor noastre.